כריכי בשר בלסמי איטיים לבישול
כריכי בשר בלסמי איטיים מבשלים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 48 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 597 קלוריות. גשו לסופר וקנו רוטב ויניגרט בלסמי, מלח, צלי בשר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 9 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: בישול איטי בלסמי ודבש משך כריכי חזיר ומסגיר, כריכי בשר בלסמי קלויים איטיים עם קרם חזרת, ו כריכי בשר איטיים מבושלים איטלקיים או פפרונצ'יני ביף.
הוראות
תרסיס מחבת nonstick 12 אינץ ' עם ספריי בישול. אם צלי בקר מגיע ברשת או קשור, לא להסיר.
מפזרים בשר בקר עם תיבול איטלקי, מלח ופלפל שום. מבשלים בשר בקר במחבת על אש בינונית גבוהה 6 עד 8 דקות, מפנה מדי פעם, עד חום מכל הצדדים.
תרסיס 5-6 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול.
מניחים בצל בתנור. למעלה עם בשר בקר.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 8 עד 9 שעות.
מניחים בשר בקר על קרש חיתוך; להסיר רשת או מחרוזות.
חותכים או לגרוס בשר לחתיכות קטנות. להחזיר בקר לבישול. כדי לשרת, להפיץ את הצדדים לחתוך של לחמניות עם ממרח עגבניות; מפזרים בזיליקום.
שכבת בשר בקר, תערובת בצל וגבינה בלחמניות.