קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

כריכי גבינה בגריל עם פטריות מטוגנות

כריכי גבינה בגריל עם פטריות מטוגנות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כריכי גבינה בגריל עם פטריות מטוגנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 607 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו לחם, גבינת טלג'יו, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו כריכי גבינה בגריל עם Broccolini, בצל אדום מטובל, ופתיתי פלפל אדום, כריכי גבינת עיזים בגריל עם פטריות, ו כריכי סטייק צלויים עם בצל קרמל ופטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים 2 כפות חמאה ושמן זית במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים שאלוט וסוכר חום ומבשלים, ערבוב, עד שהתרכך ומתחיל להשחים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
3
מוסיפים פטריות וקורנית ומבשלים, ערבוב, עד פטריות השחמה, כ 7 דקות. מערבבים בחומץ שרי ומבשלים 1 דקה נוספת. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חומץ שריחומץ שרי
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
4
העברת תערובת פטריות לצלחת ולמחוק מחבת.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מורחים 1 צד של כל פרוסת לחם עם הנותרים 4 כפות חמאה ולהפוך פרוסות לחם מעל. להפיץ גבינה באופן שווה מעל 8 פרוסות לחם. מחלקים תערובת פטריות בין 4 פרוסות לחם מצופה גבינה, ולאחר מכן, העליון עם הנותרים 4 פרוסות ולחץ למטה בעדינות עם הידיים. (חמאה צריכה להיות על החלק החיצוני של כריכים).
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
6
לבשל כריכים ב 2 קבוצות על אש בינונית עד פריך וזהב משני הצדדים, לחיצה למטה עם מרית, על 4 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
להעביר כריכים לחיתוך קרש ולתת לנוח 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
8
חותכים באלכסון ומגישים מיד.