כריכי גלידה תוצרת בית
כריכי גלידה תוצרת בית נטול גלוטן, קינוח. מתכון זה משמש 9. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל 257 קלוריות. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. צאו לחנות ואספו חלב, תמצית ונילן, עמילן תירס ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 14%. ציון זה לא כל כך מדהים. נסו גלידת מקלות תוף תוצרת בית, עוגת קראנץ ' גלידה ביתית, ו כריכי גלידה תוצרת בית עבור מתכונים דומים.
הוראות
בסיר קטן מערבבים את הסוכר, עמילן התירס והחמאה; מערבבים חלב. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה וניל. מגניב לגמרי. מערבבים חלב מרוכז.
בקערה גדולה מקציפים שמנת עד שנוצרות פסגות נוקשות; מקפלים לתערובת חלב. מחלקים בין שני מיכלי מקפיא. מערבבים שוקולד מומס לכלי אחד עד לקבלת תערובת אחידה. מכסים ומקפיאים את שתי התערובות למשך 6 שעות או עד שהן יציבות.
להרכבה מניחים 1/3 כוס גלידה בתחתית עוגיה. למעלה עם עוגיה נוספת; לחץ בעדינות כלפי מטה. אם רוצים, מגלגלים דפנות של כריך גלידה בשוקולד צ 'יפס, ג' ימי, בוטנים או קוקוס. עוטפים בניילון. אני חוזר. מקפיאים עד להגשה.