קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

כריכי גלידת Pizzelle

כריכי גלידת Pizzelle
כריכי גלידת Pizzelle עשויים להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 509 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם סוכר, גלידה, חלבונים ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. נסו עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו מוות על ידי גלידת שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את pizzelles: מחממים את ברזל pizzelle לחום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פיצלהפיצלה
2
לטאטא את הסוכר, חלבונים ביצה, וניל, ומלח בקערה גדולה כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
להקציף ב 2 כפות של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
מוסיפים את הקמח ומקציפים רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
מברשת את משטחי בישול pizzelle עם כמה מן החמאה המומסת הנותרים. כף 1 כף הבלילה במרכז ברזל pizzelle. סגור את הברזל ומבשל עד הזהב עמוק, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיצלהפיצלה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
6
מעבירים את הפיצלים למתקן קירור. מגניב לגמרי. לקצץ את כל pizzelle עודף לאורך הקצוות. אחסן את הפיצלים אטומים בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פיצלהפיצלה
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
7
כדי להכין את כריכי הגלידה: מורחים בעדינות את הממרח אגוזי לוז שוקולד על צד 1 של 12 פיצלים.
מרכיבים שתצטרך
6 כריכי גלידה6 כריכי גלידה
ממרח אגוזי לוזממרח אגוזי לוז
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
פיצלהפיצלה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
8
חותכים את קרטון הגלידה כדי להסיר את הגלידה מהקרטון בחתיכה אחת. החל בקצה הרחב ביותר של פיסת גלידה, לחתוך את רוח הגלידה לתוך 1/2-inch-סיבובים עבים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
9
מניחים 1 פרוסת גלידה על גבי כל pizzelle מצופה. (לחלופין, הגלידה ניתן גורף על גבי pizzelle.) מעל כל אחד עם pizzelle השני, הקשה בעדינות לדבוק. מסדרים את הכריכים על תבנית אפייה להקפיא עד המשרד. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. חנות אטומה ולשמור קפוא,)
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
פיצלהפיצלה
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
10
אבק כריכי הגלידה עם אבקת סוכר ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
6 כריכי גלידה6 כריכי גלידה
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
11
הערה של קוק: אם כריכי הגלידה נאכלים מיד, הפיצלים יהיו פריכים. עם זאת, אם הכריכים יקפאו בן לילה, הפיצלים יתרככו רק מספיק כדי לאפשר את הכריכים להיות חתוכים לתוך טריזים, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
6 כריכי גלידה6 כריכי גלידה
פיצלהפיצלה

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לקינוח. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "