קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

כריכי גלידת Pizzelle

כריכי גלידת Pizzelle
כריכי גלידת Pizzelle עשויים להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 509 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם סוכר, גלידה, חלבונים ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. נסו עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו מוות על ידי גלידת שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את pizzelles: מחממים את ברזל pizzelle לחום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פיצלהפיצלה
2
לטאטא את הסוכר, חלבונים ביצה, וניל, ומלח בקערה גדולה כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
להקציף ב 2 כפות של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מוסיפים את הקמח ומקציפים רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מברשת את משטחי בישול pizzelle עם כמה מן החמאה המומסת הנותרים. כף 1 כף הבלילה במרכז ברזל pizzelle. סגור את הברזל ומבשל עד הזהב עמוק, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיצלהפיצלה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
6
מעבירים את הפיצלים למתקן קירור. מגניב לגמרי. לקצץ את כל pizzelle עודף לאורך הקצוות. אחסן את הפיצלים אטומים בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פיצלהפיצלה
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
7
כדי להכין את כריכי הגלידה: מורחים בעדינות את הממרח אגוזי לוז שוקולד על צד 1 של 12 פיצלים.
מרכיבים שתצטרך
6 כריכי גלידה6 כריכי גלידה
ממרח אגוזי לוזממרח אגוזי לוז
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
פיצלהפיצלה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
8
חותכים את קרטון הגלידה כדי להסיר את הגלידה מהקרטון בחתיכה אחת. החל בקצה הרחב ביותר של פיסת גלידה, לחתוך את רוח הגלידה לתוך 1/2-inch-סיבובים עבים.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
9
מניחים 1 פרוסת גלידה על גבי כל pizzelle מצופה. (לחלופין, הגלידה ניתן גורף על גבי pizzelle.) מעל כל אחד עם pizzelle השני, הקשה בעדינות לדבוק. מסדרים את הכריכים על תבנית אפייה להקפיא עד המשרד. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. חנות אטומה ולשמור קפוא,)
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
פיצלהפיצלה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
אבק כריכי הגלידה עם אבקת סוכר ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
6 כריכי גלידה6 כריכי גלידה
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
11
הערה של קוק: אם כריכי הגלידה נאכלים מיד, הפיצלים יהיו פריכים. עם זאת, אם הכריכים יקפאו בן לילה, הפיצלים יתרככו רק מספיק כדי לאפשר את הכריכים להיות חתוכים לתוך טריזים, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
6 כריכי גלידה6 כריכי גלידה
פיצלהפיצלה

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לקינוח. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "