כריכי גלידת Pizzelle
כריכי גלידת Pizzelle עשויים להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 509 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם סוכר, גלידה, חלבונים ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. נסו עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו מוות על ידי גלידת שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את pizzelles: מחממים את ברזל pizzelle לחום בינוני גבוה.
לטאטא את הסוכר, חלבונים ביצה, וניל, ומלח בקערה גדולה כדי להתמזג.
מוסיפים את הקמח ומקציפים רק עד מעורבב.
מברשת את משטחי בישול pizzelle עם כמה מן החמאה המומסת הנותרים. כף 1 כף הבלילה במרכז ברזל pizzelle. סגור את הברזל ומבשל עד הזהב עמוק, על 3 דקות.
מעבירים את הפיצלים למתקן קירור. מגניב לגמרי. לקצץ את כל pizzelle עודף לאורך הקצוות. אחסן את הפיצלים אטומים בטמפרטורת החדר.
כדי להכין את כריכי הגלידה: מורחים בעדינות את הממרח אגוזי לוז שוקולד על צד 1 של 12 פיצלים.
חותכים את קרטון הגלידה כדי להסיר את הגלידה מהקרטון בחתיכה אחת. החל בקצה הרחב ביותר של פיסת גלידה, לחתוך את רוח הגלידה לתוך 1/2-inch-סיבובים עבים.
מניחים 1 פרוסת גלידה על גבי כל pizzelle מצופה. (לחלופין, הגלידה ניתן גורף על גבי pizzelle.) מעל כל אחד עם pizzelle השני, הקשה בעדינות לדבוק. מסדרים את הכריכים על תבנית אפייה להקפיא עד המשרד. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. חנות אטומה ולשמור קפוא,)
אבק כריכי הגלידה עם אבקת סוכר ומגישים.
הערה של קוק: אם כריכי הגלידה נאכלים מיד, הפיצלים יהיו פריכים. עם זאת, אם הכריכים יקפאו בן לילה, הפיצלים יתרככו רק מספיק כדי לאפשר את הכריכים להיות חתוכים לתוך טריזים, אם תרצה בכך.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לקינוח. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "