קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

כריכי גלידת Pizzelle

כריכי גלידת Pizzelle
כריכי גלידת Pizzelle עשויים להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 509 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם סוכר, גלידה, חלבונים ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. נסו עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו מוות על ידי גלידת שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את pizzelles: מחממים את ברזל pizzelle לחום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פיצלהפיצלה
2
לטאטא את הסוכר, חלבונים ביצה, וניל, ומלח בקערה גדולה כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
להקציף ב 2 כפות של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
מוסיפים את הקמח ומקציפים רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
מברשת את משטחי בישול pizzelle עם כמה מן החמאה המומסת הנותרים. כף 1 כף הבלילה במרכז ברזל pizzelle. סגור את הברזל ומבשל עד הזהב עמוק, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיצלהפיצלה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
6
מעבירים את הפיצלים למתקן קירור. מגניב לגמרי. לקצץ את כל pizzelle עודף לאורך הקצוות. אחסן את הפיצלים אטומים בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פיצלהפיצלה
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
7
כדי להכין את כריכי הגלידה: מורחים בעדינות את הממרח אגוזי לוז שוקולד על צד 1 של 12 פיצלים.
מרכיבים שתצטרך
6 כריכי גלידה6 כריכי גלידה
ממרח אגוזי לוזממרח אגוזי לוז
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
פיצלהפיצלה
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
8
חותכים את קרטון הגלידה כדי להסיר את הגלידה מהקרטון בחתיכה אחת. החל בקצה הרחב ביותר של פיסת גלידה, לחתוך את רוח הגלידה לתוך 1/2-inch-סיבובים עבים.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
9
מניחים 1 פרוסת גלידה על גבי כל pizzelle מצופה. (לחלופין, הגלידה ניתן גורף על גבי pizzelle.) מעל כל אחד עם pizzelle השני, הקשה בעדינות לדבוק. מסדרים את הכריכים על תבנית אפייה להקפיא עד המשרד. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. חנות אטומה ולשמור קפוא,)
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
פיצלהפיצלה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
10
אבק כריכי הגלידה עם אבקת סוכר ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
6 כריכי גלידה6 כריכי גלידה
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
11
הערה של קוק: אם כריכי הגלידה נאכלים מיד, הפיצלים יהיו פריכים. עם זאת, אם הכריכים יקפאו בן לילה, הפיצלים יתרככו רק מספיק כדי לאפשר את הכריכים להיות חתוכים לתוך טריזים, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
6 כריכי גלידה6 כריכי גלידה
פיצלהפיצלה

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לקינוח. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "