קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

כריכי גלידת בראוני מוקה

כריכי גלידת בראוני מוקה
כריכי גלידת בראוני מוקה עשויים להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל של 399 קלוריות. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הוא מאוד סביר מתכון לחובבי האוכל האמריקאי. אם יש לכם חמאה, סוכר חום, אבקת אספרסו מיידית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. קיץ יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 17%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו כריכי גלידת בראוני מוקה, כריכי גלידת בראוני מוקה, ו עוגת גלידה מוקה בראוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 ו. מרפדים שתי תבניות אפייה מרובעות בגודל 8 אינץ 'בנייר כסף ומשאירים סככה בגודל 2 אינץ' על 2 צדדים. ערפל את שתי המחבתות עם תרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
2
בקערה גדולה חסינת חום המונחת מעל סיר מים רותחים, ממיסים חמאה ושוקולד יחד, תוך ערבוב לעיתים קרובות. בכוס קטנה מערבבים יחד וניל ואבקת אספרסו עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
שוקולדשוקולד
ונילוניל
חמאהחמאה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
3
מוציאים קערה מהסיר ומקציפים פנימה סוכר, סוכר חום ותערובת אספרסו.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
אספרסואספרסו
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מקציפים ביצים עד שהבלילה הופכת חלקה ומבריקה. מערבבים פנימה קמח ומלח, מערבבים את הבלילה רק עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
מחלקים את הבלילה בין תבניות אפייה, מורחים בעזרת מרית קטנה. הבלילה תהיה רדודה במחבתות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מריתמרית
6
אופים עד שזה עתה נעשה, בערך 15 דקות, מחבתות מסתובבות באמצע הדרך. אל תאפו יתר על המידה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
הניחו מחבתות על רשת להתקררות.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
8
לרכך גלידה במקרר במשך 15 דקות. כפית גלידה מעל 1 מחבת של בראוניז, מתפשט באופן שווה עם מרית קטנה. פתח את התבנית השנייה וקלף את נייר הכסף. לחץ על בראוניז, הצד התחתון כלפי מטה, מעל גלידה. מכסים בנייר כסף ומקפיאים עד ליציבות, כ -5 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
9
מוציאים את התבנית מהמקפיא. השתמש בסככת נייר כסף כדי לשלוף בראוניז.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
10
מניחים על קרש חיתוך, הופכים ומקלפים נייר כסף. חתוך קצוות, חתוך לשניים ואז חתוך כל חצי לרבעים.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
11
מגישים מיד.

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

גלידה בתפריט? נסה להתאים עם שרי שמנת, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את שרי קרם סולרה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -17 דולר לבקבוק.
סולרה קרם שרי
סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.