קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג המולדקיץ
מגזין

כריכי גלידת עוגיות סוכר חום

כריכי גלידת עוגיות סוכר חום
כריכי גלידת עוגיות סוכר חום דורשים סביב 3 שעות ו -20 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל קינוח שמגיש 6. מנה אחת מכילה 554 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. זה מושלם עבור חג המולד. לכו לחנות ואספו ג'ינג'ר טחון, סודה לשתייה, תמצית ונילן ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 96 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 28%, וזה די רע. מתכונים דומים: כריכי גלידת עוגיות סוכר חום, גלידת פטל וכריכי עוגיות סוכר שקדים, ו וניל סוכר עוגיות בצק גלידה וגלידה יצרנית בגידה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס והתאימו את מתלה התנור לאמצע. מרפדים מגש גיליון בקלף.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
ממיסים את החמאה למחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים עד שהחמאה מזהיבה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוציאים את החמאה לקערה גדולה להתקררות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
לאחר שהתקרר מוסיפים את הסוכר החום ומערבבים לתערובת אחידה. מערבבים פנימה את הביצה והווניל, מערבבים עד לאיחוד טוב.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
6
בקערה בינונית אחרת מקציפים יחד את הקמח, הקינמון, הג ' ינג ' ר הטחון, הסודה לשתייה, אבקת האפייה והמלח.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
1/4 כוס חרדל מיובש1/4 כוס חרדל מיובש
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוסיפים את התערובת היבשה לתערובת החמאה ומערבבים עד להטמעה חלקה וחלקה, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
8
מוסיפים את הסוכר המגורר לצלחת. מחלקים את הבצק ל -12 כדורים בגודל שווה ומגלגלים אותם בסוכר. מסדרים את הבצק על מגש הסדין המרופד בנייר קלף במרחק של לפחות 2 סנטימטרים זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
9
אופים במשך 10 עד 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מצננים את העוגיות על מגש הסדין למשך 5 דקות, ואז מעבירים לרשת קירור למשך 10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
11
הפעל 6 עוגיות עם הפנים כלפי מעלה על הדלפק. סקופ 1/2 כוס גלידה על עוגיות באמצעות מרית לקזז, להתפשט באופן שווה לקצוות. למעלה את הגלידה עם עוגיה שנייה ולחץ למטה כדי לדבוק. להקפיא עד מוצק, כ 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
גליל פירותגליל פירות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט

יין מומלץ: קרם שרי, משקה אלכוהולי, מרכיב, קטגוריית מוצרי מזון, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), אבקת זרעי אהבה, קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת, יציאה, יין קינוח, 3 כפות חרדל יבש,, מוסקטו, סוג פריט בתפריט, Moscato Dasti

כריכי גלידה עובדים ממש טוב עם שרי שמנת, משקה אלכוהולי ומרכיב. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "