כריכי דגים מטוגנים עם סלט שמנת ורוטב טרטר
כריכי דגים מטוגנים עם סלט שמנת ורוטב טרטר עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 3754 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 366 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך לחמניות המבורגר, חומץ סיידר, חרדל דיז'ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבירה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes גינס, ויסקי & אייריש קרים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. נסו כריכי דג מצופה בקמח תירס ברוטב טרטר מפרץ ישן, כריכי דגים בפירורי לחם ברוטב טרטר, ו בקלה מטוגנת לדגים וצ'יפס ברוטב טרטר (מתכונים דומים).
הוראות
עבור סלט הכרוב: לזרוק כרוב ובצל עם 1 כפית מלח כשר והרבה פלפל שחור ולהניח בצד. בינתיים, לשלב חומץ, חרדל, מיונז וסוכר בקערה בינונית ולהניח בצד לפחות 15 דקות.
מערבבים מיונז, מתענג, צלפים, סוכר, חרדל דיז ' ון. תניח בצד.
כדי לסיים סלט כרוב, להרים כרוב מלוח ובצל בקבוצות עם הידיים החשופות שלך לסחוט לחות עודפת.
מעבירים לקערה עם רוטב. להיפטר מעודף נוזל. לזרוק סלט כרוב לשלב העונה כדי לטעום עם יותר מלח ופלפל אם תרצה.
עבור הדגים: מחממים שמן ל 177° בווק גדול, תנור הולנדי, או טיגון עמוק.
שלב 1 כוס קמח, קורנפלור, 1 כפית מלח כשר, 1/2 כפית פלפל שחור טחון, אבקת אפייה ופפריקה בקערה גדולה וקצף לשלב.
מניחים את שאר הקמח בקערה גדולה.
מוסיפים דגים וזורקים למעיל.
מוסיפים בירה לתערובת קמח / קורנפלור ומקציפים עד שהבלילה נוצרת. כמה גושים קטנים של קמח יבש הם בסדר.
מעבירים דגים לבלילה ופונים למעיל. עבודה חתיכה אחת בכל פעם, להרים את הדגים ולאפשר בלילת עודף לטפטף בחזרה לתוך הקערה. להחזיר אותו לקערה עם קמח יבש במהירות מעיל אותו משני הצדדים. להרים את הדג עם הידיים שלך, לזרוק אותו בעדינות באצבע הפתוחה שלך כדי להיפטר עודף קמח. בזהירות להוריד אותו לתוך השמן החם. חזור עם הדגים שנותרו.
לבשל, לנער את המחבת בעדינות להסעיר את השמן עם עכביש רשת תיל או מלקחיים כל הזמן, מפנה את הדגים עד שהוא זהוב חום פריך מכל הצדדים, על 8 דקות בסך הכל.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת ומתבלים מיד במלח.
כדי לשרת, מניחים ערימה קטנה של סלט כרוב על החצי התחתון של כל לחמניה. למעלה עם חתיכת דג וגוש רוטב טרטר. לסגור לחמניות.
מגישים עם תוספת סלט כרוב ורוטב בצד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו FitVine. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
![יין פינו גריג ' יו FitVine]()
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.