כריכי דגים מטוגנים עם סלט שמנת ורוטב טרטר עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 3754 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 366 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך לחמניות המבורגר, חומץ סיידר, חרדל דיז'ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבירה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes גינס, ויסקי & אייריש קרים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. נסו כריכי דג מצופה בקמח תירס ברוטב טרטר מפרץ ישן, כריכי דגים בפירורי לחם ברוטב טרטר, ו בקלה מטוגנת לדגים וצ'יפס ברוטב טרטר (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור סלט הכרוב: לזרוק כרוב ובצל עם 1 כפית מלח כשר והרבה פלפל שחור ולהניח בצד. בינתיים, לשלב חומץ, חרדל, מיונז וסוכר בקערה בינונית ולהניח בצד לפחות 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
מתכון לפיצוצ'רי
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
2
כדי לסיים סלט כרוב, להרים כרוב מלוח ובצל בקבוצות עם הידיים החשופות שלך לסחוט לחות עודפת.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
3
מעבירים לקערה עם רוטב. להיפטר מעודף נוזל. לזרוק סלט כרוב לשלב העונה כדי לטעום עם יותר מלח ופלפל אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
עבור הדגים: מחממים שמן ל 177° בווק גדול, תנור הולנדי, או טיגון עמוק.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
5
שלב 1 כוס קמח, קורנפלור, 1 כפית מלח כשר, 1/2 כפית פלפל שחור טחון, אבקת אפייה ופפריקה בקערה גדולה וקצף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
נוזל-אונקיות מים טריים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מניחים את שאר הקמח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים דגים וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
8
מוסיפים בירה לתערובת קמח / קורנפלור ומקציפים עד שהבלילה נוצרת. כמה גושים קטנים של קמח יבש הם בסדר.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
מעבירים דגים לבלילה ופונים למעיל. עבודה חתיכה אחת בכל פעם, להרים את הדגים ולאפשר בלילת עודף לטפטף בחזרה לתוך הקערה. להחזיר אותו לקערה עם קמח יבש במהירות מעיל אותו משני הצדדים. להרים את הדג עם הידיים שלך, לזרוק אותו בעדינות באצבע הפתוחה שלך כדי להיפטר עודף קמח. בזהירות להוריד אותו לתוך השמן החם. חזור עם הדגים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ממתק תמנון בריט
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
לבשל, לנער את המחבת בעדינות להסעיר את השמן עם עכביש רשת תיל או מלקחיים כל הזמן, מפנה את הדגים עד שהוא זהוב חום פריך מכל הצדדים, על 8 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
11
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת ומתבלים מיד במלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשר
12
כדי לשרת, מניחים ערימה קטנה של סלט כרוב על החצי התחתון של כל לחמניה. למעלה עם חתיכת דג וגוש רוטב טרטר. לסגור לחמניות.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו FitVine. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.