כריכי דגים פריכים עם Remoulade הרב
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: דג עשב פריך עם תפוחי אדמה פרמזן, דג עשב פריך עם תפוחי אדמה פרמזן, ו דג עשב לימון עם צ'יפס בתנור פריך.
הוראות
במחבת קטנה, מחממים את שמן הקנולה.
מוסיפים את פירורי הפנקו ומבשלים על אש נמוכה למדי, ערבוב, עד שהם זהובים, 5 דקות. מערבבים במפרץ הישן ומעבירים את הפירורים קלויים לצלחת.
בקערה קטנה, לטאטא את ממרח בלאן עם חרדל, מיץ לימון, טבסקו, cornichons, פטרוזיליה טרגון ואת העונה remoulade עם מלח ופלפל.
להדליק גריל או לחמם מחבת גריל. תשמן את הסורגים. גריל לחמניות לחתוך את הצד עד קלוי קלות.
להעביר את הלחמניות ללוחות ולהפיץ עם remoulade.
מברישים את הדגים בשמן קנולה ומתבלים במלח ופלפל. גריל על חום מתון, הופך פעם אחת, עד הדג מבושל דרך, על 8 דקות.
להעביר את הדג לצלחת. לחץ על כל פילה לתוך panko ולהעביר רול קלוי. למעלה עם חסה ועגבניה, לסגור את הכריכים ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Santi Sortesele פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.