כריכי הוד גשו לסופר וקנו גלילי ג'בטה, שום, פנקטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו Roulade טורקיה מטוגנת עם פנצ'טה, שאלוט, ורוטב פורצ' יני, פנקטה-ארוגולה-כריכי הודו, ו Roulade טורקיה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
חום 2 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את שאלוט, שום ושומר זרעים ומבשלים עד שאלות הוא רך מעט, 2 דקות. מערבבים ברוזמרין, טימין, פתיתי פלפל אדומים 1/4 כפית מלח ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פירורי לחם, כמה חופנים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט.
5
להניח את ההודו, העור בצד למטה, על קרש חיתוך. מכסים עם יריעת ניילון וחובטים קלות בפטיש בשר עד שזה בערך 8 על 12 אינץ 'ו 1/4 אינץ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
הסר את לעטוף פלסטיק העונה עם 1/4 כפית כל מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
חותכים ארבע חתיכות 12 אינץ של חוט מטבח.
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
8
מורחים את תערובת השום באופן שווה על טורקיה. מסדרים את הפנצ ' טה למעלה בשכבה זוגית, ואז מפזרים את הפטרוזיליה. החל מצד ארוך, להפשיל את השד ולקשור בעדינות עם החוט.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
20 עד 25 עלי תרד שלמים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מברשת עם הנותרים 1 כף שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
10
שים את חזה ההודו הממולא על מדף במחבת צלייה ויוצקים 1 כוס מים למחבת. צלי עד שהעור הוא זהוב, כ -40 דקות. הגדל את טמפרטורת התנור ל-425 מעלות F וצלה עד שהעור פריך ומד חום מוכנס לחלק העבה ביותר של טורקיה רושם של 155 מעלות F עד 160 מעלות F, כ -10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעור
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשום
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
1
טפטוף הצדדים לחתוך של לחמניות עם שמן זית. כריך פרובולונה וטורקיה בלחמניות ולטפטף את הבשר עם כל טפטוף מחבת.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פרובולון
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק