קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

כריכי הודו-Pancetta Roulade

כריכי הודו-Pancetta Roulade
כריכי הוד גשו לסופר וקנו גלילי ג'בטה, שום, פנקטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו Roulade טורקיה מטוגנת עם פנצ'טה, שאלוט, ורוטב פורצ' יני, פנקטה-ארוגולה-כריכי הודו, ו Roulade טורקיה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חום 2 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
3
מוסיפים את שאלוט, שום ושומר זרעים ומבשלים עד שאלות הוא רך מעט, 2 דקות. מערבבים ברוזמרין, טימין, פתיתי פלפל אדומים 1/4 כפית מלח ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט.
5
להניח את ההודו, העור בצד למטה, על קרש חיתוך. מכסים עם יריעת ניילון וחובטים קלות בפטיש בשר עד שזה בערך 8 על 12 אינץ 'ו 1/4 אינץ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
6
הסר את לעטוף פלסטיק העונה עם 1/4 כפית כל מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
חותכים ארבע חתיכות 12 אינץ של חוט מטבח.
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
8
מורחים את תערובת השום באופן שווה על טורקיה. מסדרים את הפנצ ' טה למעלה בשכבה זוגית, ואז מפזרים את הפטרוזיליה. החל מצד ארוך, להפשיל את השד ולקשור בעדינות עם החוט.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
9
מברשת עם הנותרים 1 כף שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
10
שים את חזה ההודו הממולא על מדף במחבת צלייה ויוצקים 1 כוס מים למחבת. צלי עד שהעור הוא זהוב, כ -40 דקות. הגדל את טמפרטורת התנור ל-425 מעלות F וצלה עד שהעור פריך ומד חום מוכנס לחלק העבה ביותר של טורקיה רושם של 155 מעלות F עד 160 מעלות F, כ -10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
טפטוף הצדדים לחתוך של לחמניות עם שמן זית. כריך פרובולונה וטורקיה בלחמניות ולטפטף את הבשר עם כל טפטוף מחבת.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרובולוןפרובולון
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
2
הניחו את התירס זקוף בקערה גדולה כאשר חותכים את הגרעינים כך שהם לא יתפזרו על כל הדלפק.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
צילום: קאנה אוקדה