כריכי חזיר וקולסלאו דורשים כ -30 דקות מתחילתם ועד סופן. מתכון ללא מוצרי חלב זה מספיק ל-6 מנות . מנה אחת מכילה 427 קלוריות , 30 גרם חלבון ו -8 גרם שומן . אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם חומץ תפוחים, כרוב, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מתאים גם כמנה עיקרית זולה למדי. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אך הוא טוב במיוחד ליום העצמאות האמריקאי . הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון סופגני של 63% , וזה די טוב. מתכונים דומים: את חזיר קונה עם קולסלאו אננס , קרניטס חזיר עם רוטב ברביקיו צ'יפוטלה וקולסלאו , וטונה אהי עם קולסלאו אסייתי מתוק וחריף .
הוראות
1
להכנת סלט כרוב, בקערה, טורפים יחד את שמונת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים כרוב וגזר; מערבבים לציפוי. מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
גב שומן חזיר
3
צלו את הבשר על האש בגובה 10-15 ס"מ למשך 6-7 דקות מכל צד או עד שמדחום הבשר מראה 71 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
4
הניחו לעמוד 5 דקות.
5
חותכים לרצועות או קורעים בעזרת שני מזלגות; מניחים בקערה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים רוטב ברביקיו ומערבבים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
7
מגישים 1/2 כוס תערובת חזיר ו-1/3 כוס סלט קולסלאו על כל לחמנייה.