קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות33
מגזין

כריכי חזיר מבושלים איטיים

כריכי חזיר מבושלים איטיים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כריכי חזיר מבושל איטי. מנה אחת מכילה 929 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 55 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו רוטב ברביקיו, לחמניות שומשום, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: כריכי חזיר מבושלים של Campbell ' s® איטי, בירה לבישול איטי משך חזיר & BBQ משך כריכי חזיר, ו חזיר מבושל איטי משך.

הוראות

1
1 קל העונה חזיר עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
2
Placein להכניס תנור איטי, להוסיף את רוטב ברביקיו, andcover. מבשלים נמוך עד חזיר הוא מזלג מכרז, 8-9שעות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
3
2 לרחף כל שומן מפני השטח רוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
4
להעביר את החזיר ללוח גילוף.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
5
בואו לעמוד במשך 5 דקות.באמצעות שני מזלגות, לגרוס את החזיר, להשליך כל excessfat. חזור לבישול האיטי.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
6
3 ערימת הבשר והרוטב על הלחמניות ועל servehot.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
Adapted from Diamond Dishes by Julie Loria (Lyons Press / $24.9
8
קטעים מתוך זכויות יוצרים 2011 על ידי ג ' ולי לוריה, באישור של Lyons Press