כריכי חצילים וברי בגריל עם טפנד זית
כריכי חצילים וברי בגריל עם טפנד זית עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 71% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 3559 קלוריות, 127 גרם חלבון, ו 100 גרם שומן. מתכון זה משמש 2. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. לכו לחנות ואספו שמן זית, חסה לתינוק, חצילים ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. כדי להשתמש ב כריכי גלידה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כריך גלידת בצק עוגיות עוגיות שוקולד צ'יפס פאדג' חם כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מדהים של 80%. נסו כריכי גרוי אונטרה וטפנד זית בגריל, ברי ואוליב טפנד נאצ'וס, ו כריכי גזר וחומוס מרוקאים עם טפנד זית ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
מכינים חצילים: פורסים ל -1 / 2 אינץ'.- סיבובים עבים.
מפזרים את שני הצדדים במלח ומניחים לשבת 1/2 שעה. מייבשים, מברישים בשמן ומבשלים על אש בינונית במחבת ברזל יצוק גדולה משני הצדדים עד לבישול, כ -10 דקות בסך הכל.
בינתיים מכינים טפנדה: שמים שום ואנשובי לפי הטעם במעבד מזון ודופק עד קצוץ היטב.
מוסיפים זיתים, עגבניות, צלפים, בזיליקום ופלפל לפי הטעם והדופק לשילוב.
מוסיפים שמן ודופק עד לאיחוד אך עדיין מעט שמנמן.
להכין כריכים: לזרוק חסה עם כמות מינימלית של ההלבשה.
מורחים 1 צד של 2 פרוסות לחם עם 2 כפות. טפנד כל אחד.
מברישים 2 פרוסות אחרות בשמן בצד 1, ואז הופכים ומעליהם את רוב הברי, החסה, רצועות הפלפל האדום והחציל, ומחלקים באופן שווה.
מוסיפים את שארית הברי ומעליהם טפנד-מורחים פרוסות לחם, כשצד הטפנד כלפי מטה.
מברישים צמרות כריכים בשמן זית ומתבלים בפלפל.
מחממים מחבת ברזל יצוק על אש בינונית. מכניסים כריכים למחבת ומבשלים, הופכים פעם אחת עד להזהבה והגבינה דביקה, כ -5 דקות בסך הכל.