כריכי טבילה צרפתיים בטורקיה
כריכי טבילה צרפתיים טורקיה עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1494 קלוריות, 67 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לך בגטים, עור על, טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. נסו בישול איטי טורקיה כריכי מטבל צרפתי, מטבל בצל צרפתי # SundaySupper, ו כריכים מטבל צרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף את שד טורקיה עם 1 כף שמן זית, טימין, 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל.
חום 1 כף שמן זית במחבת ברזל יצוק גדול מעל חום גבוה.
מוסיפים את ההודו, העור בצד למטה, ומבשלים עד הזהב, על 3 דקות. תסתובב ותבשל עוד 2 דקות. להפחית את החום בינוני גבוה; להוסיף את הגזר, סלרי, בצל ושום ומבשלים, ערבוב, 2 דקות.
מוסיפים את מרק העוף ורוטב ווסטרשייר ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות ומבשלים עד טורקיה מבושל דרך, כ 20 דקות.
להעביר את ההודו ללוח חיתוך; תן לנוח 5 דקות, ואז לחתוך. מחממים את המטגן.
טפטוף את הצדדים לחתוך של הלחם עם הנותרים 1 כף שמן זית. מסדרים את תחתית הלחם על תבנית אפייה; מעל כל אחד עם פרוסת גבינה. לצלות עד נמס, על 1 דקה. למעלה עם טורקיה, ירקות וכמה מיצי פאן, ולאחר מכן לכסות עם צמרות הלחם.
מגישים עם מיצי פאן יותר לטבילה.