כריכי טונה גביני
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם לחם מלא, פפריקה, מיונז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 90% וזה אדיר. מתכונים דומים: גבינה טונה טורטייה נמס, טונה מומסת, ו טונה מומסת.
הוראות
מחממים את הגריל על ההגדרה הגבוהה ביותר שלו.
מסננים את הטונה, מקצצים אותו לקערה ומערבבים עם בצל האביב ומיונז. מתבלים במלח והרבה פלפל שחור טחון טרי.
טוסט הלחם מתחת לגריל עד שלה משחיתים יפה משני הצדדים, ואז להפיץ את תערובת הטונה על גבי, ממש עד הקצוות של הטוסט. לפזר על הגבינה ולשים בחזרה מתחת לגריל עד הגבינה מבעבעת.
פרוסה לשניים, מפזרים פפריקה ולהכניס פנימה.