כריכי טריאקי
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם חושקים באוכל יפני. נסו להכין כריכי טריאקי בבית. למנה העיקרית הזו יש 423 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 42 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם מים, בצל ירוק, עמילן תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 7 שעות ו -30 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם כריכי חזיר טריאקי, כריכי עוף טריאקי, ו כריכי חזיר טריאקי.
הוראות
חותכים סטייק לפרוסות דקות בגודל ביס. ב-3 קו-טי. סיר איטי, שלב את רוטב הסויה, הסוכר, הג ' ינג ' ר והשום.
מוסיפים סטייק. מכסים ומבשלים על נמוך 7-9 שעות או עד שהבשר רך.
מוציאים בשר בעזרת כף מחוררת; מניחים בצד. שופכים בזהירות נוזלים לכוס מדידה של 2 כוסות; שומן רזה.
הוסף מים לנוזל כדי למדוד 1-1 / 2 כוסות.
שלב עמילן תירס ומים עד לקבלת תערובת חלקה; הוסף לתבנית. מבשלים ומערבבים עד סמיך ומבעבע, כ -2 דקות.
מברישים לחמניות בחמאה; צולים 4-5 אינץ'. מהחום במשך 2-3 דקות או עד קלוי קל. ממלאים בשר, אננס ובצל ירוק.