כריכי כבש בגריל עם בצל ירוק בגריל
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כריכי כבש בגריל עם בצל ירוק בגריל. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 269 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכו לחנות ותרימו מתובל, שמן זית, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: טנדורי בגריל-כתף כבש במרינדה יוגורט עם בצל בגריל ושעועית ירוקה, כרישה לתינוקת בגריל, שום ירוק וכריך כבש צלוי, ו כריכי כבש בגריל.
הוראות
באמצעות סכין חדה, לחתוך 1/2 אינץ חריצים בכל רחבי כבש. הכנס פרוסות שום לחריצים.
מפזרים כבש עם מלח ופלפל, ולאחר מכן עשבי תיבול, הקשה על עשבי תיבול לדבוק. (ניתן להכין 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.)
הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה).
מניחים בצל ירוק במחבת צלייה גדולה.
טפטוף 1/4 כוס שמן על בצל; לזרוק מעיל.
חותכים חתיכות באגט אופקית לשניים.
מברשת לחתוך צדדים של לחם עם הנותרים 3 כפות שמן.
טלה גריל עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה רושם 135 ° F. עבור בינוני נדיר, מפנה מדי פעם, על 30 דקות.
להעביר מגש ואוהל עם נייר כסף.
בואו לעמוד 10 דקות. עבודה בקבוצות, לארגן בצל ירוק בשכבה אחת על גריל. גריל עד תחילת חום, כ 4 דקות לכל צד.
העברה ללוח חיתוך. בגטים גריל, בצד לחתוך למטה, עד חום זהוב, על 2 דקות.
חותכים כבש באלכסון לפרוסות דקות.
מגישים עם בצל ירוק, חתיכות בגט, איולי, רוטב פלפל אדום וטפנד.