קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

כריכי כבש וכתום-הרב גרמולטה

כריכי כבש וכתום-הרב גרמולטה
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת חלב כבשים, גרידת תפוזים, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גרידת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים כקינוח. נסו צלעות כבש בגריל עם לימון-טרגון Aïoli וגרמולטה כתומה, מתלה כבש עם גרמולטה, ו צלעות כבש עם פיסטוק גרמולטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים 5 כפות שמן זית ושום בקערה קטנה. מיקרוגל במשך 45 שניות. מערבבים ב zest, אורגנו, רוזמרין, וקורנית. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
צווארי עוףצווארי עוף
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
חום שנותר 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני עד רק מתחיל לעשן. כבש העונה עם מלח ופלפל. לבשל כבש, מרפרף מדי פעם, עד משחימים היטב מדחום קריאה מיידית מוכנס למרכז רושם 125°f עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח 5 דקות. פרוסה דק על הטיה לפרוסות עבות 1/4 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
התאם את מתלה התנור למיקום העליון וחמם מראש את התנור לצלייה גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מניחים ג ' בטה ישירות על מתלה תנור מטגן רק עד הזהב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ג ' בטהnameג ' בטהname
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
העברה ללוח חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
7
מברשת פרוסות עם חרדל העליון עם גבינה. גבינה למעלה עם תערובת כבש ועשב/גרידה.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
8
מגישים באופן מיידי.