כריכי כבש וכתום-הרב גרמולטה
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת חלב כבשים, גרידת תפוזים, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גרידת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים כקינוח. נסו צלעות כבש בגריל עם לימון-טרגון Aïoli וגרמולטה כתומה, מתלה כבש עם גרמולטה, ו צלעות כבש עם פיסטוק גרמולטה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 5 כפות שמן זית ושום בקערה קטנה. מיקרוגל במשך 45 שניות. מערבבים ב zest, אורגנו, רוזמרין, וקורנית. מתבלים במלח ופלפל.
חום שנותר 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני עד רק מתחיל לעשן. כבש העונה עם מלח ופלפל. לבשל כבש, מרפרף מדי פעם, עד משחימים היטב מדחום קריאה מיידית מוכנס למרכז רושם 125°f עבור בינוני נדיר.
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח 5 דקות. פרוסה דק על הטיה לפרוסות עבות 1/4 אינץ'.
התאם את מתלה התנור למיקום העליון וחמם מראש את התנור לצלייה גבוהה.
מניחים ג ' בטה ישירות על מתלה תנור מטגן רק עד הזהב, על 1 דקה.
מברשת פרוסות עם חרדל העליון עם גבינה. גבינה למעלה עם תערובת כבש ועשב/גרידה.