כריכי מונטה כריסטו
גשו לסופר וקנו מלח, סירופ מייפל, ירך חזיר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח גרהם תפוח כקינוח. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : כריכי מונטה קריסטו, כריכי מונטה קריסטו, ו כריכי מונטה קריסטו.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
בקערה גדולה, לטאטא יחד ביצים, שמנת, וניל, סוכר, קינמון, ומלח ולהניח בצד.
הניחו את 8 פרוסות הלחם על משטח שטוח.
הניחו 1 פרוסת גבינה על כל פרוסת לחם. ואז על 4 פרוסות לחם להניח 1 פרוסת בשר חזיר. על 4 פרוסות אחרות להניח 1 פרוסה של טורקיה. למעלה כל 8 פרוסות עם 1 פרוסה של שוויצרי. הפוך 4 כריכים ומעיל עם תערובת ביצה.
* הערה של קוק: אתה יכול להוסיף יותר שוויצרי, טורקיה או חזיר, אם תרצה
במחבת גדולה מעל חום בינוני להמיס את החמאה.
מוסיפים את הכריכים למחבת ומבשלים עד חום זהוב, כ 3 דקות בכל צד.
הסר את הכריכים למחבת סדין ומניח בתנור.
אופים עד הגבינה נמסה והכריכים חמים לאורך, על 5 דקות.
בקערה גדולה, לטאטא את כל החומרים יחד עד חלקה.
חותכים את הכריכים לרבעים ומגישים עם סירופ חמוציות.