טארט גבינת עיזים דבש עם קרום פיסטוק
והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 479 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. אם יש לך תמצית שקדים, מלח, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו טארט גבינת עיזים עם משמש יערה, טארט עגבניות עם קרום פרג וגבינת עיזים, ו עוגת טורט עם קרום פיסטוק (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, דופק את הפיסטוקים עד הקרקע דק. בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד עם המשוט, להכות את החמאה עם הסוכר מגורען במהירות בינונית עד חיוור, על 1 דקה.
מוסיפים את פיסטוקים הקרקע, תמצית שקדים ומלח ופעימות עד בשילוב.
מוסיפים את הקמח ומכים במהירות נמוכה עד משולב ואת הבצק מתפורר.
לגרד את הבצק למחבת מחורצת 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת. באמצעות תחתית כוס, לחץ על הבצק על הקרקעית ומעלה את הצד של מחבת טארט. מקררים עד שמצוננים, 30 דקות.
אופים את הקרום במשך כ 45 דקות, עד זהוב קלות.
העברה למתלה ולתת מגניב לחלוטין.
בקערה של המיקסר, לנצח את גבינת עיזים, יוגורט, מיץ ליים גרידת ליים עד בשילוב.
מוסיפים את הסוכר של הממתקים ומכים עד חלקה. לגרד את המילוי לתוך הקרום לקרר במשך 2 שעות.
ממש לפני ההגשה, בסיר קטן, לבשל את הדבש על חום גבוה בינוני עד שהוא מגיע 236 על מדחום ממתקים, על 2 דקות.
הסר מהחום ומערבבים עד מעט מקורר, על 2 דקות.
לטפטף את הדבש מעל טארט ולתת לעמוד עד חברות הדבש למעלה, על 5 דקות.
חותכים את הטארט לחתיכות ומגישים.