כריכי סטייק בגריל של מייקל
כריכי סטייק בגריל של מייקל לוקח בערך שעה ו-20 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 694 קלוריות , 60 גרם חלבון ו -28 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 41% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם אבקת שום, פלפל, רוטב סויה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה מושלם עבור הרביעי ביולי . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 59% , וזה די טוב. נסו את כריכים של מייקל סטייק בגריל , סטייק רצועות בסגנון קוריאני בגריל של מייקל סימון , וסטייק רצועות בסגנון קוריאני בגריל של מייקל סימון (מתכונים דומים).
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
טורפים בקערה את רוטב הסויה, החרדל, השום, האורגנו ותבלין הבית. טורפים לאט את השמן הצמחי עד להטמעה מלאה.
מוסיפים את הסטייק למרינדה. מכסים ומניחים לשבת לפחות שעה ולאורך לילה, בקירור.
מחממים את הגריל לבינוני-גבוה. צולים את הסטייק, הופכים פעם אחת, במשך 4 עד 5 דקות לכל צד עבור מדיום רייר.
מעבירים את הסטייק לצלחת הגשה למנוחה.
מורחים את פרוסות הבאגט בחמאה, וצולים כ-1 עד 2 דקות לכל צד. מניחים בצד בקערת הגשה.
פורסים את הסטייק ומגישים עם רוטב חזרת מוכן ופרוסות הבאגט.
מערבבים את כל החומרים יחד ומאחסנים בכלי אטום עד 6 חודשים.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם אפשרויות נהדרות לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. הסטולץ פינו נואר אורגני עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-26 דולר לבקבוק.
![סטולץ פינו נואר אורגני]()
סטולץ פינו נואר אורגני
הפינו הזה מציג היטב את הצבע העשיר והארומה הפרחונית שלו עבור פינו נואר אורגני של קולומביה גורג'. הכל כדי שהיין הזה יקבל שנים של התיישנות או שישתה במקום.