קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

כריכי סטייק עם בצל כבוש ואיולי עשבי תיבול

כריכי סטייק עם בצל כבוש ואיולי עשבי תיבול
כריכי סטייק עם בצל כבוש ואיולי עשבי תיבול הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 560 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם עלי ארוגולה, סטייק צלע, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. נסו כריכי חצילים בגריל עם בצל אדום ואיולי, סטייק וארטישוקים עם איולי בצל אביב, ו כריכי חזיר צלויים עם בצל אדום כבוש (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה בינונית מיקרוגל בטוח; מיקרוגל ב 2 דקות גבוהות או עד רותחים. מערבבים בצל.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
3
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
4
מערבבים מיונז והבא 4 מרכיבים (דרך שום).
מרכיבים שתצטרך
מיונזמיונז
שוםשום
5
לשפשף סטייק באופן שווה עם שמן; מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
סטייק.סטייק.
שמן בישולשמן בישול
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
6
מניחים סטייק על מתלה גריל; גריל 5 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
7
הסר מן הגריל; תן לעמוד 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
8
חותכים סטייק על פני התבואה לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגניםדגנים
סטייק.סטייק.
9
תחתוך את באגט לחצי לאורכו. חלול החוצה העליון והתחתון חצאים של לחם, משאיר קליפה עבה 1/2 אינץ'; מילואים לחם קרוע לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
לחםלחם
10
מניחים לחם, לחתוך צדדים למטה, על מתלה גריל; גריל 1 דקה או עד קלוי.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
11
מסננים תערובת בצל; להשליך נוזל. סדר סטייק באופן שווה על חצי התחתון של בגט; למעלה באופן שווה עם בצל וארוגולה.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
ארוגולהארוגולה
בצלבצל
סטייק.סטייק.
12
מורחים תערובת מיונז על הצד לחתוך של חצי באגט העליון; מקום על כריך.
מרכיבים שתצטרך
מיונזמיונז
בגטבגט
מורחיםמורחים
13
חותכים ל 4 חתיכות.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. Wild & Wilder המרלו המציגים עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
Wild & Wilder המרלו המציגים
Wild & Wilder המרלו המציגים
המציגה מלאה שזיף עשיר ופרי דמסון על האף. אלון המשמש הוא מתבלט על החיך אשר נשלט על ידי טעמי ברי אדומים עשירים תוך הצגת גם ניואנסים ארציים עדינים. היין אלגנטי ומשיי עם גימור ארוך.