כריכי סטייק עם בצל כבוש ואיולי עשבי תיבול
כריכי סטייק עם בצל כבוש ואיולי עשבי תיבול הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 560 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם עלי ארוגולה, סטייק צלע, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. נסו כריכי חצילים בגריל עם בצל אדום ואיולי, סטייק וארטישוקים עם איולי בצל אביב, ו כריכי חזיר צלויים עם בצל אדום כבוש (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה בינונית מיקרוגל בטוח; מיקרוגל ב 2 דקות גבוהות או עד רותחים. מערבבים בצל.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
מערבבים מיונז והבא 4 מרכיבים (דרך שום).
לשפשף סטייק באופן שווה עם שמן; מפזרים מלח ופלפל.
מניחים סטייק על מתלה גריל; גריל 5 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
הסר מן הגריל; תן לעמוד 5 דקות.
חותכים סטייק על פני התבואה לפרוסות דקות.
תחתוך את באגט לחצי לאורכו. חלול החוצה העליון והתחתון חצאים של לחם, משאיר קליפה עבה 1/2 אינץ'; מילואים לחם קרוע לשימוש אחר.
מניחים לחם, לחתוך צדדים למטה, על מתלה גריל; גריל 1 דקה או עד קלוי.
מסננים תערובת בצל; להשליך נוזל. סדר סטייק באופן שווה על חצי התחתון של בגט; למעלה באופן שווה עם בצל וארוגולה.
מורחים תערובת מיונז על הצד לחתוך של חצי באגט העליון; מקום על כריך.