כריכי סטייק עם מיונז ווסטרשייר
כריכי סטייק עם מיונז ווסטרשייר עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 268 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לכם רוטב ווסטרשייר, מלח כשר, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו מיונז ווסטרשייר, כריכי סטייק קרואסון עם בצל מקורמל ומיונז חזרת, ו כריכי סטייק ופלפל עם מיונז תירס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גריל על חום בינוני-גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מפזרים את שני הצדדים של סטייקים באופן שווה עם מלח ופלפל.
מוסיפים סטייקים למחבת; מבשלים 4 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
תנו לסטייקים לעמוד 5 דקות.
חותכים סטייקים באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות.
מערבבים מיונז, חרדל, ווסטרשייר, ושום בקערה קטנה, ערבוב היטב עם מקצף.
מורחים על 1 תערובת מיונז כף על כל אחד 4 פרוסות לחם; מחלקים סטייק באופן שווה בין פרוסות לחם. למעלה כל מנה עם ארוגולה 1/4 כוס 1 פרוסת לחם.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מקור יין נאפה עמק מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 34 דולר.
![מקור יין נאפה עמק מרלו]()
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.