קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

כריכי סטייק פטריות

כריכי סטייק פטריות
כריכי סטייק פטריות לוקחים בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. לבמנה עיקרית זו יש 390 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן למנה. מתכון ללא חלב זה משרת 4 . זה יהיה להיט שלך יום ולנטין אירוע. מתכון זה מ טעם הבית דורש סטייק סינטה עליון בקר, פטריות פורטובלו, פלפל ושמן זית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 62%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון סטייק קרום פטריות ופלפל ברוטב פטריות ברי שמנת, סטייק קרום פטריות ופלפל ברוטב פטריות ברי שמנת, ו סטייק גבינה ופניני פטריות עם צ'יפס סטייק.

הוראות

1
במחבת גדולה, מבשלים סטייק בשמן קנולה על אש בינונית-גבוהה במשך 3-4 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לעשייה הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום צריך לקרוא 145 ניתנים לניתוק; בינוני, 160 ניתנים לניתוק; כל הכבוד, 170 ניתנים לניתוק).
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
להוסיף 1 כף רוטב סויה, מלח ופלפל; לבשל 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
3
מוציאים מהתבנית ושומרים על חום.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
באותה מחבת מטגנים את הפטריות, הבצל והפלפל בשמן זית עד שהם רכים. מערבבים פנימה את רוטב הסויה שנותר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מסירים מהאש; מוסיפים עגבנייה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
6
מורחים חרדל על לחמניות. פורסים סטייק; מניחים על לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
7
הוסף תערובת פטריות; החלף צמרות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. בודגן אנילו 006 פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
בודגה אנילו 006 פינו נואר
בודגה אנילו 006 פינו נואר
צבע אודם חיוור אטרקטיבי. עם ניחוחות יפים של פירות אדומים כגון חמוציות ותות שדה, יחד עם כמה רמזים של ורדים ומינרלים ארציים. טאנינים עגולים ומינרליות משופרת, עם מבנה וגימור יפהפיים.