כריכי סלט עוף צמחיים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל כריכי סלט עוף צמחים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 379 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מלח כשר, שקיות תה יסמין, לחם שיפון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב השקדים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קלפוטי דובדבן טרי עם שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו כריכי עוף צמחיים עם תפוחים-שייק אבוקדו, herbal tea-איך לעשות הודי בסגנון herbal tean או צ'אי, ו מרק עוף צמחים מאודה (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 4 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול. כבה את החום, להוסיף את שקיות התה ולתת תלול במשך 5 דקות.
הסר את שקיות התה ולהחזיר לרתיחה מתגלגלת. מערבבים 1/2 כפית מלח ועוף. מכסים, מקטינים את החום לנמוך ולצוד עד מבושל לחלוטין, כ -7 דקות.
מסננים ומעבירים את העוף לקערה קטנה כדי להתקרר לטמפרטורת החדר.
מערבבים יחד את הבצל, מיונז, יוגורט, בזיליקום, טרגון, חומץ ו 1/2 כפית מלח בקערה גדולה. מערבבים את העוף המקורר, מכסים ומקררים לפחות 1 שעה כדי לאפשר את הטעמים לשלב.
טוסט השקדים במחבת יבשה מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד הזהב, 3 עד 4 דקות.
מחלקים את העוף בין 4 פרוסות הלחם, העליון עם שקדים, ירקות סלט ופרוסות הלחם הנותרות.