קושירגיל
מוכן ב17 דק.
מנות4
ציון בריאות79
מגזין

כריכי סלמון מושחרים עם רוטב מלפפון-ראנץ

כריכי סלמון מושחרים עם רוטב מלפפון-ראנץ
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? כריכי סלמון מושחרים עם רוטב מלפפון ראנץ יכול להיות מתכון נהדר לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 33 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 521 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו עלי חסה, רוטב חווה, לחם ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 17 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה מצוין. נסו סלט סלמון מושחר עם רוטב חוות אבוקדו, טאקו סלמון מושחר עם סלסה אבוקדו תירס & רוטב ראנץ כוסברה, ו סלט עוף מושחר עם רוטב ראנץ ' צ'יפוטלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשפשף תיבול על דגים; מפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
דגיםדגים
מלחמלח
2
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני; מחבת מעיל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
הוסף פילה. מבשלים 4 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
4
בעוד טבחים דגים, לשלב מלפפון מגורר רוטב. פורסים לחם לחצי לאורכו; חתוכים ל-4 חלקים. במחצית התחתונה של כל חלק, מניחים 1 עלה חסה, 1 פילה סלמון, 3 פרוסות מלפפון, ו 2 כפות מלפפון-רוטב החווה. למעלה עם מחצית הנותרים של לחם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ראנץרוטב ראנץ
פילה סלמוןפילה סלמון
עלי חסהעלי חסה
מלפפוןמלפפון
לחםלחם
דגיםדגים

ציוד

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.