כריכי עוף ופלפל עם פנים פתוחות עם פלחי רומיין בגריל
כריכי עוף ופלפל עם פנים פתוחות עם פלחי רומיין צלויים דורשים על 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 455 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו חזה עוף, שמן זית כתית מעולה, מוצרלה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. נסו כריכי עוף ופלפל עם פנים פתוחות עם פלחי רומיין בגריל, כריכי חצילים בגריל עם פנים פתוחות, ו כריכי חצילים בגריל עם פנים פתוחות (מתכונים דומים).
הוראות
גריל מחממים לחום בינוני-גבוה (350 עד 40
או מחממים מחבת גריל על חום בינוני-גבוה.
מערבבים 1 כף מיץ לימון, 2 כפות שמן זית, ו 1/4 כפית כל מלח כשר ופלפל שחור בקערה.
מוסיפים עוף, משליכים למעיל.
לחם גריל, מפנה פעם אחת, 3 דקות או עד קלוי; להפריש.
מברשת חצאים רומיין באופן שווה עם 1 כף שמן זית. גריל חצאי צמר 1 עד 2 דקות או עד סימני גריל מופיעים. תניח בצד. פלפלים גריל, פונה פעם אחת, 5 עד 7 דקות או עד מכרז.
חותכים פלפלים לרצועות, ומניחים בצד.
עוף גריל, פונה פעם אחת, 8 דקות או עד מבושל דרך.
מחלקים פלפלים צלויים ועוף בין פרוסות לחם; למעלה עם מוצרלה.
טפטוף חצאים רומיין עם הנותרים 1 כף שמן זית הנותרים 1 כף מיץ לימון.
מפזרים צנוברים, מלח כשר ופלפל שחור.