כריכי עוף פילדלפיה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל עוף פילדלפיה כריכים. מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 464 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו בצל, רוטב פלפל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו כריכי עוף פילדלפיה, כריכי עוף בפילדלפיה, ו כריכי עוף פילדלפיה (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת nonstick בינונית מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים עוף למחבת; מפזרים 1/8 מלח כפית ופלפל שחור. מטגנים 5 דקות או עד שהעוף נעשה.
מוסיפים פלפל אדום ו-5 המרכיבים הבאים (פלפל אדום דרך שום) למחבת; מטגנים 6 דקות או עד למכרז. מערבבים ברוטב עוף ופלפל; להסיר מהחום.
חותכים כל גליל בחצי אופקית, חיתוך ל, אבל לא דרך, בצד השני.
מניחים 1 פרוסת גבינה 1 תערובת עוף כוס על המחצית התחתונה של כל גליל, ולחץ בעדינות חצאים רול יחד.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני; מוסיפים 2 כריכים.
מניחים מחבת ברזל יצוק או כבד על גבי כריכים; לחץ בעדינות כדי לשטח. מבשלים 4 דקות בכל צד או עד גבינה נמסה ולחם קלוי (להשאיר מחבת על כריכים בזמן שהם מבשלים). חזור עם שאר הכריכים.