פנקייק ליקר ביצים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל פנקייק ליקר ביצים. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 286 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לכם סוכר חום, אגוז מוסקט טחון, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. מתכונים דומים: פנקייק ליקר ביצים, פנקייק ליקר ביצים, ו פנקייק ליקר ביצים.
הוראות
בסיר 3 ליטר, מים חמים, סוכר חום וקינמון מעל חום בינוני גבוה. מערבבים עד שהסוכר מומס והתערובת מתחילה לרתוח. להפחית חום, ולהוסיף תפוחים. קוק חשף כ -20 דקות או עד תפוחים מתרככים.
מערבבים יחד מרכיבים פנקייק עד מעורבב.
יוצקים מעט פחות מ 1/4 הבלילה גביע על מחבת משומנת חם. מבשלים עד הקצוות יבשים. הפעל; לבשל עד הזהב.