כריכי רובן מבשלים לאט
כריכי רובן האיטיים עלולים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 38 גרם של שומן, וסך הכל 635 קלוריות. אם יש לך גבינה שוויצרית, אלף רוטב האי, כרוב כבוש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 11 שעות ו-15 דקות. נסו כריכי ראובן בישולים איטיים, מטבל ראובן מבשל איטי, ו סנדוויצ'ים ראובן תוצרת בית עם סיר לחץ בשר משומר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים כרוב כבוש בסיר איטי 3-4 ליטר.
מניחים בשר בקר על כרוב כבוש. (אם חזה בקר כולל מנות של תבלינים, מפזרים תבלינים על חזה בקר.)
לכסות ולבשל על חום נמוך הגדרת 9 עד 11 שעות.
הסר בשר מן התנור; מקום על חיתוך הלוח.
חותכים בשר לפרוסות. כדי לשרת, להפיץ 1 כף רוטב על כל פרוסת טוסט. באמצעות כפית מחוררת כדי להסיר כרוב כבוש מ cooker, למעלה 8 פרוסות טוסט עם 1/2 כוס כרוב כבוש כל. כרוב כבוש למעלה עם פרוסות בשר ופרוסת גבינה. למעלה עם טוסט שנותר. הערה: מתכון זה נבדק בתנור איטי עם אלמנטים חימום בצד ובתחתית של התנור, לא בכיריים שעומדים רק על בסיס מחומם. עבור בישול איטי עם רק בסיס מחומם, בצע את כיווני היצרנים עבור שכבות מרכיבים ובחירת טמפרטורה.