כריכי שוקולד קפואים
מתכון זה מספק 12 מנות. עם 410 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שוקולד למחצה, חלב, מרשמלו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: כריכי פרוזן יוגורט, כריכי בננה קפואים, ו כריכי בננה קפואים.
הוראות
קו 9-by-13 אינץ ' אפייה צלחת עם רדיד, המאפשר לסכל לתלות על הצדדים.
מחממים את החלב ואת המרשמלו בסיר גדול על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד חלקה.
מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד מומס וחלק. להכניס למקרר במשך 20 דקות. בקערה גדולה, עם מיקסר חשמלי על בינוני גבוה, להכות את הקרם עד פסגות נוקשות טופס. עובד במהירות, לקפל את הקצפת לתוך תערובת שוקולד צונן, ערבוב עד שום עקבות של לבן להישאר. כף לתוך המנה מוכנה. הקש על המנה על הדלפק כדי להסיר בועות אוויר. הקפאה, מכוסה, עד שנקבע, לפחות 3 שעות. מחזיק את שני הצדדים של רדיד, להעביר את הבלוק הקפוא ללוח חיתוך.
חתוך ל-24 ריבועים. שבור את הקרקרים לשניים.
מניחים את ריבועי השוקולד בין הקרקרים כדי להכין 12 סנדוויצ ' ים דו-קומתיים.
מניחים את הכריכים על צלחת, מכסים, ולחזור למקפיא עד מוכן לשרת.