לבשל את הספר: כדורי בשר Frankies
מנה אחת מכילה 198 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. מתאים ל-18 מנות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-384 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך לחם, בשר טחון, הופך פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: קציצות עיזים מטוגנות עם ארטישוק ושומר, לבשל את הספר: PBJ, ו לבשל את הספר: סיד מפתח (או לא) עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל-325 ° F.
שים את הלחם הטרי בקערה, לכסות אותו במים, ולתת לו להשרות במשך דקה בערך.
יוצקים את המים וסוחטים את הלחם, ואז מתפוררים וקורעים אותו לחתיכות קטנות.
מערבבים את הלחם עם כל שאר החומרים למעט רוטב העגבניות בקערת ערבוב בינונית, ומוסיפים אותם בסדר שהם רשומים.
מוסיפים את פירורי הלחם המיובשים האחרונים כדי להתאים לרטיבות; התערובת צריכה להיות רטובה לחה, לא רטובה מרושלת.
לעצב את תערובת הבשר לתוך כדורי בשר בגודל כדוריד ומרחבים אותם באופן שווה על תבנית אפייה.
אופים במשך 25 עד 30 דקות. כדורי הבשר יהיו מוצקים אבל עדיין עסיסיים ומניחים בעדינות כאשר הם מבושלים דרך. (בשלב זה, אתה יכול לקרר את כדורי הבשר ולהחזיק אותם במקרר במשך כמה ימים או להקפיא אותם לעתיד.
בינתיים, לחמם את רוטב העגבניות במחבת sauté גדול מספיק כדי להכיל את כדורי הבשר בנוחות.
לזרוק את כדורי הבשר למחבת של רוטב ולדחוף את החום למעלה אי פעם כל כך מעט. מבשלים את כדורי הבשר במשך חצי שעה בערך (זה לא אחד מאותם מקרים שבהם יותר טוב) אז הם יכולים לספוג חלק מהרוטב. תשאיר אותם שם עד שיגיע הזמן לאכול.
מגישים את כדורי הבשר 3 לאדם בעזרה בריאה של רוטב לקרוא, ופגע בחלק של כולם-אף פעם לא במחבת—עם הר רך של גבינה מגוררת. שמור את שאריות רוטב העגבניות (זה יהיה מאוד טעים) ולהשתמש בו בכל מקום רוטב עגבניות נקרא בספר זה.