כריכי שפמנון מטוגנים עם מיונז חריף
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? כריכי שפמנון מטוגנים עם מיונז חריף יכולים להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מנה אחת מכילה 801 קלוריות, 47 גרם של חלבון ו47 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם קמח תירס, ביצים, מיונז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון 69% המנה הזאת טובה. נסו כריכי שפמנון עם מיונז קריאולי, כריכי שפמנון עם מיונז קריאולי, ו כריכי שפמנון מטוגנים בתנור (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את המיונז, 1/2 כפית של פלפל שחור, ואת קאיין.
מורחים את תערובת המיונז על הלחמניות.
בקערה רדודה, לשלב את קמח התירס עם מלח, טימין, ואת הנותרים 1/4 כפית פלפל שחור. לטבול את הפילה לתוך הביצים מכות ולאחר מכן לתוך קמח תירס מתובל. לנער את קמח התירס העודף.
במחבת nonstick גדולה, לחמם את השמן על חום מתון.
מוסיף את הדג מצופה קמח תירס ומטגנים, פונה פעם אחת, עד הזהב בצד החיצוני ופשוט נעשה במרכז, על 4 דקות לכל צד עבור פילה עבה 3/4 אינץ'.
מסננים את הדגים על מגבות נייר. כריך שפמנון וירוקים ברולס.
חלופות דגים: תחליף מוצק בינוני, פילה רזה עבור שפמנון. קרוד, rockfish, perch האוקיינוס, האדוק, או tilefish הן אפשרויות טובות.
המלצת יין: כריכי שפמנון נינוחים אלה יהיו נהדרים עם בירה או עם יין אדום פשוט, לגימה. בחר gamay מקליפורניה או בוז ' ולה מצרפת, אשר עשוי גם ענבים gamay. צנן מעט את היין להנאה מקסימלית.