כריכי תה מלפפון עם מנטה-צ'ילה חמאה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d 'ouvre, אז תנו הזדמנות ל כריכי תה מלפפון עם חמאת מנטה-צ' ילה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 60 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, מלפפון, מיץ ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: כריכי תה עם נענע מלפפון, כריכי מלפפון מנטה, ו כריכי תה עם נענע מלפפון.
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים, ערבוב עד בשילוב היטב.
לקצץ קרום מן הלחם; להשליך קרום.
מורחים כל פרוסת לחם עם כ 1 1/2 כפיות תערובת חמאה.
מניחים מלפפון בקערה קטנה, טפטוף עם מיץ לימון; לזרוק מעיל. מסדרים פרוסות מלפפון בשכבה זוגית על הצדדים החמאה של 6 פרוסות לחם; למעלה עם פרוסות לחם שנותרו, בצד החמאה למטה.
חותכים כריכים באלכסון לרבעים.