קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

כריכי תרד וביצים

כריכי תרד וביצים
כריכי תרד וביצים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 401 קלוריות , 21 גרם חלבון ו -20 גרם שומן . מתאים ל-4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-20 יגידו שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשר, שמן זית, מאפינס ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מצוין של 84% . מתכונים דומים: כריכים של סלט ביצים עם טרגון , ביצה עלומה עם תרד ועגבנייה , וסלט ארוחת בוקר נקניק, תרד וביצי שליו .

הוראות

1
מחממים את הפטם מראש. מסדרים את העגבניות עם הצד החתוך כלפי מעלה על חצי תבנית אפייה עם שוליים ומתבלים במלח ופלפל. קולים את העגבניות עד שהן מתחילות להתרכך, כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
2
מוציאים מהצלייה. מסדרים את האנגלים מאפינס על החצי השני של תבנית האפייה ומברישים ב-1 כף שמן זית. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
½ כפיות מלח½ כפיות מלח
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
3
מחממים 1 כף שמן זית במחבת טפלון גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את השאלוט ומבשלים תוך ערבוב עד לריכוך, כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
5
מוסיפים את הבייקון הקנדי ומבשלים, תוך ערבוב, עד להשחמה קלה, כ-3 דקות. מערבבים פנימה את התרד עד שהוא נבול; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בייקון קנדיבייקון קנדי
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
6
מעבירים את התערובת לקערה; להתחמם. נגב את המחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מחממים את 1/2 כף שמן הזית הנותרת במחבת על אש בינונית-גבוהה. פורצים את הביצים למחבת, מתבלים במלח ופלפל ומטגנים עד שהחלבונים מתייצבים אך החלמונים עדיין נוזלים, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מסירים את המחבת מהאש. מעל העגבניות עם הגבינה. מחזירים את העגבניות והמאפינס האנגלים לפטם; לצלות עד שהגבינה נמסה, 2 עד 3 דקות. מחלקים את המאפינס האנגלים בין צלחות, ואז מעל כל אחד מהם מעט מתערובת התרד וביצה מטוגנת.
מרכיבים שתצטרך
½ כפיות מלח½ כפיות מלח
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מגישים עם העגבניות המטופחות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
10
צילום מאת אנטוניס אכילאוס