כריכי תרד וביצים
כריכי תרד וביצים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 401 קלוריות , 21 גרם חלבון ו -20 גרם שומן . מתאים ל-4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-20 יגידו שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשר, שמן זית, מאפינס ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מצוין של 84% . מתכונים דומים: כריכים של סלט ביצים עם טרגון , ביצה עלומה עם תרד ועגבנייה , וסלט ארוחת בוקר נקניק, תרד וביצי שליו .
הוראות
מחממים את הפטם מראש. מסדרים את העגבניות עם הצד החתוך כלפי מעלה על חצי תבנית אפייה עם שוליים ומתבלים במלח ופלפל. קולים את העגבניות עד שהן מתחילות להתרכך, כ-2 דקות.
מוציאים מהצלייה. מסדרים את האנגלים מאפינס על החצי השני של תבנית האפייה ומברישים ב-1 כף שמן זית. לְהַפְרִישׁ.
מחממים 1 כף שמן זית במחבת טפלון גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את השאלוט ומבשלים תוך ערבוב עד לריכוך, כ-2 דקות.
מוסיפים את הבייקון הקנדי ומבשלים, תוך ערבוב, עד להשחמה קלה, כ-3 דקות. מערבבים פנימה את התרד עד שהוא נבול; מתבלים במלח ופלפל.
מעבירים את התערובת לקערה; להתחמם. נגב את המחבת.
מחממים את 1/2 כף שמן הזית הנותרת במחבת על אש בינונית-גבוהה. פורצים את הביצים למחבת, מתבלים במלח ופלפל ומטגנים עד שהחלבונים מתייצבים אך החלמונים עדיין נוזלים, כ-5 דקות.
מסירים את המחבת מהאש. מעל העגבניות עם הגבינה. מחזירים את העגבניות והמאפינס האנגלים לפטם; לצלות עד שהגבינה נמסה, 2 עד 3 דקות. מחלקים את המאפינס האנגלים בין צלחות, ואז מעל כל אחד מהם מעט מתערובת התרד וביצה מטוגנת.
מגישים עם העגבניות המטופחות.
צילום מאת אנטוניס אכילאוס