קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 33 דק.
מנות8
ציון בריאות28
מגזין

פו בוי שפמנון מטוגן

פו בוי שפמנון מטוגן
פו בוי שפמנון מטוגן הוא pescatarian ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 1494 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 135 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך כמה מקפים רוטב חריף, חלב, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -33 דקות. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. מתכונים דומים: שפמנון מטוגן, פו בוי שפמנון מטוגן, ו שפמנון מטוגן במחבת.

הוראות

1
יוצקים על 3 אינץ ' של שמן בטיגון עמוק או סיר גדול, כבד וחום ל 375 מעלות F. מחממים התנור ל 250 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
ממיסים את החמאה בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את השום המרוסק ומערבלים את הסיר מסביב כדי להחדיר את טעם השום לתוך החמאה. פורסים את הלחם הצרפתי ב 1/2 לאורכו ולצחצח את החלק העליון ואת הקרביים עם חמאת שום. תקע את הלחם בתנור במשך 5 דקות כדי לחמם אותו.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לחם צרפתילחם צרפתי
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
אחוז שומןאחוז שומן
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מתבלים את שני הצדדים של פילה שפמנון עם כמות נכבדה של מלח ופלפל. בקערה רחבה, מערבבים את החלב והביצה יחד, מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פילה שפמנוןפילה שפמנון
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מערבבים את קמח התירס, קמח, קאיין, מלח ופלפל בצלחת עוגה באמצעות מזלג. טובלים את השפמנון בבלילה הרטובה, ואז לדלות יבש; להיות בטוח כדי לכסות את הפילה לחלוטין. בעדינות לזרוק את הדגים בשמן החם בקבוצות כך המחבת אינה צפופה. מטגנים את הפילה במשך 3 דקות ולאחר מכן לנקז על מגש מרופד מגבות נייר; מפזרים מלח בזמן שהם עדיין חמים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
שפמנוןשפמנון
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תותחבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
כדי להרכיב את הכריך, לשים את החמוצים על פני 1/2 התחתון של הלחם, להניח את השפמנון המטוגן על גבי. כפית תלולית קטנה של סלט כרוב על גבי השפמנון ולסגור את הכריך עם החלק העליון 1/2 של הלחם.
מרכיבים שתצטרך
שפמנוןשפמנון
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
אחוז שומןאחוז שומן
7
חותכים למנות ומגישים מיד עם רוטב חריף ולימון בצד.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
קליפות מלימוןקליפות מלימון
8
מערבבים את הכרוב, גזר, בצל אדום, בצל ירוק, וצ ' ילה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
ל-1 אננסל-1 אננס
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
בקערה אחרת, מערבבים את המיונז, חרדל, חומץ, מיץ לימון וסוכר; ערבוב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
יוצקים את הרוטב על תערובת הכרוב ולזרוק בעדינות לערבב. מתבלים את סלט הכרוב עם זרעי סלרי, רוטב חריף, מלח ופלפל. צ ' יל במשך 2 שעות במקרר תוך טיגון שפמנון.
מרכיבים שתצטרך
זרעי סלריזרעי סלרי
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
ל-1 אננסל-1 אננס
שפמנוןשפמנון
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים

מרכיבים

2באגטים ארוכים מצופים בלחם צרפתיבאגטים ארוכים מצופים בלחם צרפתי8ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן קנולה לטיגוןשמן קנולה לטיגון2גזר, מגורדגזר, מגורד1קילוגרםפילה שפמנוןפילה שפמנון1צביטהקמצוץ קאייןקמצוץ קאיין11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.זרעי סלריזרעי סלרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחרדל קריאוליחרדל קריאולי1גדול2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2שיני שום, מרוסקותשיני שום, מרוסקות1ראשכרוב ירוק, גרוסכרוב ירוק, גרוס2בצל ירוק, קצוץבצל ירוק, קצוץ1dasheכמה רוטב חריףכמה רוטב חריף8ריבס, קצוץ טרי או קפוארוטב חריף, להגשהרוטב חריף, להגשה1לימון, juicedלימון, juiced8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי8ריבס, קצוץ טרי או קפואפלחי לימון, למנהפלחי לימון, למנה1בצל צהוב בינוני, קצוץ1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו8ריבס, קצוץ טרי או קפואחמוצים חתוכיםחמוצים חתוכים1אדום צ'ילה, פרוסאדום צ'ילה, פרוס1בצל אדום, פרוס דקבצל אדום, פרוס דק8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ים ופלפל שחור טחון טרימלח ים ופלפל שחור טחון טרי1צביטהקמצוץ סוכרקמצוץ סוכר1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(1 מקל) חמאה לא מלוחה(1 מקל) חמאה לא מלוחה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקארוחת תירס צהובהארוחת תירס צהובה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

שפמנון עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו