פו בוי שפמנון מטוגן הוא pescatarian ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 1494 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 135 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך כמה מקפים רוטב חריף, חלב, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -33 דקות. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. מתכונים דומים: שפמנון מטוגן, פו בוי שפמנון מטוגן, ו שפמנון מטוגן במחבת.
הוראות
1
יוצקים על 3 אינץ ' של שמן בטיגון עמוק או סיר גדול, כבד וחום ל 375 מעלות F. מחממים התנור ל 250 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
ממיסים את החמאה בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את השום המרוסק ומערבלים את הסיר מסביב כדי להחדיר את טעם השום לתוך החמאה. פורסים את הלחם הצרפתי ב 1/2 לאורכו ולצחצח את החלק העליון ואת הקרביים עם חמאת שום. תקע את הלחם בתנור במשך 5 דקות כדי לחמם אותו.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לחם צרפתי
1 תפוז, גרידה
אחוז שומן
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מתבלים את שני הצדדים של פילה שפמנון עם כמות נכבדה של מלח ופלפל. בקערה רחבה, מערבבים את החלב והביצה יחד, מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פילה שפמנון
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מערבבים את קמח התירס, קמח, קאיין, מלח ופלפל בצלחת עוגה באמצעות מזלג. טובלים את השפמנון בבלילה הרטובה, ואז לדלות יבש; להיות בטוח כדי לכסות את הפילה לחלוטין. בעדינות לזרוק את הדגים בשמן החם בקבוצות כך המחבת אינה צפופה. מטגנים את הפילה במשך 3 דקות ולאחר מכן לנקז על מגש מרופד מגבות נייר; מפזרים מלח בזמן שהם עדיין חמים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
שפמנון
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
לוראן מטבח מקצועי®
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
כדי להרכיב את הכריך, לשים את החמוצים על פני 1/2 התחתון של הלחם, להניח את השפמנון המטוגן על גבי. כפית תלולית קטנה של סלט כרוב על גבי השפמנון ולסגור את הכריך עם החלק העליון 1/2 של הלחם.
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
בקערה אחרת, מערבבים את המיונז, חרדל, חומץ, מיץ לימון וסוכר; ערבוב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
יוצקים את הרוטב על תערובת הכרוב ולזרוק בעדינות לערבב. מתבלים את סלט הכרוב עם זרעי סלרי, רוטב חריף, מלח ופלפל. צ ' יל במשך 2 שעות במקרר תוך טיגון שפמנון.
שפמנון עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו