קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

שעועית שחורה ומרק סלסה

שעועית שחורה ומרק סלסה
גשו לסופר וקנו שעועית, בצל ירוק, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. . הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. מתכונים דומים: שעועית שחורה ומרק סלסה, שעועית שחורה ומרק סלסה, ו שעועית שחורה ומרק סלסה.

הוראות

1
במעבד מזון חשמלי או בלנדר, לשלב שעועית, מרק, סלסה, כמון. להתמזג עד חלקה למדי.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
מרקמרק
כמוןכמון
סלסהסלסה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
2
מחממים את תערובת השעועית בסיר מעל חום בינוני עד מחומם היטב.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מרק מצקת לתוך 4 קערות בודדות, העליון כל קערה עם 1 כף של שמנת חמוצה 1/2 כף בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מצקתמצקת

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות יינות טיודור באלו יין פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 68 דולר לבקבוק.
יינות טיודור יינות באלו כרם פינו נואר
יינות טיודור יינות באלו כרם פינו נואר
2007 היה אמור להיות הבציר הגדול ביותר היינו רואים בחיינו בקליפורניה. פינו נואר המסוים הזה מעמק אנדרסון הוא מכרם באלו הנמצא ממש מול יקב עין הזהב והכרם. הכרם הוא אחד מאתרי הפינו נואר הנדירים המתעקשים לייצר יינות מאסיביים. הפרי והמבנה הם ענקיים. יין זה יהיה גיל יפה במשך 20 שנים נוספות. ליהנות עכשיו או לקנות מקרה לשתות בעשור או שניים הבאים.