קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות30
מגזין

כריכים שטוחים של חזיר מפולפל ופרמזן

כריכים שטוחים של חזיר מפולפל ופרמזן
כריכים שטוחים של חזיר מפולפל ופרמזן עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 934 קלוריות , 56 גרם חלבון ו -59 גרם שומן . מתאים ל-8 ומחירו 3 מנות.44$ למנה. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 10 מעריצים. אם יש לכם סוכר, חומץ תפוחים, צלי חלצי חזיר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 7 שעות ו-50 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 80% , וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מקלות פרמזן מפולפלים , סלט קיסר בקערות פרמזן מפולפל , ופולנטה, ירקות צלויים ופרמזן מפולפלים .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
1
מערבבים את השמרים, הסוכר ו-1/4 כוס מים פושרים בקערה קטנה ונותנים לשמרים להתנפח ולהתפח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו Kraft Homestyle1 כוס מיונז, כמו Kraft Homestyle
מיונז, כגון Kraft Homestyleמיונז, כגון Kraft Homestyle
כגון קראפט Homestyleכגון קראפט Homestyle
ציוד שתשתמש בו
3 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לשמן3 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לשמן
2
יוצקים את תערובת השמרים לקערה גדולה ומוסיפים 1 כוס מים פושרים, השמן והמלח.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, ועוד לשמןשמן זית כתית מעולה, ועוד לשמן
ועוד לשמןועוד לשמן
3 גרם פרמזן, מגולח דק3 גרם פרמזן, מגולח דק
פרמזן, מגולח דקפרמזן, מגולח דק
ציוד שתשתמש בו
1 3 1/2 קילו צלי חלצי חזיר, מכסה שומן נשאר על1 3 1/2 קילו צלי חלצי חזיר, מכסה שומן נשאר על
3
מוסיפים 1 כוס מהקמח וטורפים עד לקבלת תערובת אחידה. עוברים לכף עץ, מוסיפים את יתרת הקמח ומערבבים עד לקבלת בצק רך. משפשפים את הבצק במעט שמן נוסף, מצמידים ריבוע של ניילון נצמד על פניו ונותנים לו לתפוח בטמפרטורת החדר עד להכפלת נפחו, כשעה.
מרכיבים שתצטרך
צלי חלצי חזיר, מכסה שומן נותר עלצלי חלצי חזיר, מכסה שומן נותר על
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מחוררים את הבצק, מעבירים אותו לשקית ניילון משומנת ומניחים לו להתפחה במקרר לפחות 4 שעות או עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
לחלצי החזיר המפולפלים: כדי לתת לצלי ריפוי מהיר לתוספת טעם, מערבבים יחד את הסוכר ו-1/2 כפית מלח, משפשפים את התערובת על כל הצלי ושומרים במקרר למשך שעה או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
6
מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
סופגים את הצלי יבש. מרסקים את גרגירי הפלפל במכתש ועלי (או במטחנת קפה ייעודית לתבלינים) למרקם בינוני-גס. (חלקם יטחנו דק, אבל אתם רוצים שהחתיכות הגדולות יותר ידמו לפלפל סדוק.) שפשפו את הפלפל לתוך הבשר, ושמרו את מה שלא נדבק למרינדה.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
8
מחממים סיר קטן על אש בינונית-נמוכה, ומוסיפים את החמאה והשום. מבשלים עד שהחמאה מבעבעת; מוסיפים את החומץ, הטימין ושאר הפלפל השחור, ומסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
מפזרים את החזיר עם 1 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
10
מחממים מחבת חסינת תנור גדולה מספיק כדי להתאים לצלי החזיר על אש גבוהה ומוסיפים את השמן. משחימים את הבשר במהירות מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
מברישים את הבשר בנדיבות בחלק מתערובת הפלפלים, מכניסים את המחבת לתנור וצולים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
מסירים את המחבת, מגלגלים את הצלי לצד אחר ומבסים אותו עם עוד מתערובת הפלפלים. המשיכו לצלות את הבשר, והוציאו אותו מהתנור כל 10 דקות בערך כדי להפוך ולנגב, עד שמדחום קריאה מיידית שהוכנס למרכז הצלי קורא 145 מעלות F, בערך 50 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
מעבירים את הבשר למגש ונותנים לו לנוח לפחות 10 דקות, מגלגלים את החזיר כדי לספוג את המיצים הנפלטים שלו. מקררים את החזיר עד לשימוש. (אפשר גם לפרוס את החזיר ולהגיש חם בשלב זה.)
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
14
לאיולי הדוקטור: מערבבים יחד את המיונז, שמן הזית, המלח, הפלפל, השום וגרידת הלימון והמיץ בקערה בינונית. מקררים עד השימוש.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
איוליאיולי
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
15
מחממים גריל על אש גבוהה. משמנים בנדיבות נייר אפייה. מחלקים את הלחם השטוח לשמונה חלקים על תבנית האפייה. מהדקים את הבצק לעיגולים דקים, בקוטר של כ-8 ס"מ.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוחלחם שטוח
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
16
צולים את הלחמים על אש בינונית-גבוהה, סוגרים את המכסה מיד לאחר הנחתם ומתהפכים והופכים כדי למנוע התלקחויות. כל לחם שטוח ייקח בערך 2 דקות לבשל.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוחלחם שטוח
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
17
פורסים את החזיר דק מאוד.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
18
מורחים מעט איולי על פני הלחמים השטוחים ועורמים מעט בשר חזיר בצד אחד של כל אחד מהם. מעל פרמזן מגולח וחופן ארוגולה. מקפלים את הכריכים לשניים ועורמים אותם על מגש להגשה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
איוליאיולי
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות