כריכים שטוחים של חזיר מפולפל ופרמזן עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 934 קלוריות , 56 גרם חלבון ו -59 גרם שומן . מתאים ל-8 ומחירו 3 מנות.44$ למנה. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 10 מעריצים. אם יש לכם סוכר, חומץ תפוחים, צלי חלצי חזיר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 7 שעות ו-50 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 80% , וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מקלות פרמזן מפולפלים , סלט קיסר בקערות פרמזן מפולפל , ופולנטה, ירקות צלויים ופרמזן מפולפלים .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
1
מערבבים את השמרים, הסוכר ו-1/4 כוס מים פושרים בקערה קטנה ונותנים לשמרים להתנפח ולהתפח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו Kraft Homestyle
מיונז, כגון Kraft Homestyle
כגון קראפט Homestyle
ציוד שתשתמש בו
3 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לשמן
2
יוצקים את תערובת השמרים לקערה גדולה ומוסיפים 1 כוס מים פושרים, השמן והמלח.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, ועוד לשמן
ועוד לשמן
3 גרם פרמזן, מגולח דק
פרמזן, מגולח דק
ציוד שתשתמש בו
1 3 1/2 קילו צלי חלצי חזיר, מכסה שומן נשאר על
3
מוסיפים 1 כוס מהקמח וטורפים עד לקבלת תערובת אחידה. עוברים לכף עץ, מוסיפים את יתרת הקמח ומערבבים עד לקבלת בצק רך. משפשפים את הבצק במעט שמן נוסף, מצמידים ריבוע של ניילון נצמד על פניו ונותנים לו לתפוח בטמפרטורת החדר עד להכפלת נפחו, כשעה.
מרכיבים שתצטרך
צלי חלצי חזיר, מכסה שומן נותר על
לוראן מטבח מקצועי®
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מחוררים את הבצק, מעבירים אותו לשקית ניילון משומנת ומניחים לו להתפחה במקרר לפחות 4 שעות או עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
אגרוף
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
לחלצי החזיר המפולפלים: כדי לתת לצלי ריפוי מהיר לתוספת טעם, מערבבים יחד את הסוכר ו-1/2 כפית מלח, משפשפים את התערובת על כל הצלי ושומרים במקרר למשך שעה או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזיר
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
6
מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
סופגים את הצלי יבש. מרסקים את גרגירי הפלפל במכתש ועלי (או במטחנת קפה ייעודית לתבלינים) למרקם בינוני-גס. (חלקם יטחנו דק, אבל אתם רוצים שהחתיכות הגדולות יותר ידמו לפלפל סדוק.) שפשפו את הפלפל לתוך הבשר, ושמרו את מה שלא נדבק למרינדה.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
8
מחממים סיר קטן על אש בינונית-נמוכה, ומוסיפים את החמאה והשום. מבשלים עד שהחמאה מבעבעת; מוסיפים את החומץ, הטימין ושאר הפלפל השחור, ומסירים מהאש.
מחממים מחבת חסינת תנור גדולה מספיק כדי להתאים לצלי החזיר על אש גבוהה ומוסיפים את השמן. משחימים את הבשר במהירות מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
מברישים את הבשר בנדיבות בחלק מתערובת הפלפלים, מכניסים את המחבת לתנור וצולים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
מסירים את המחבת, מגלגלים את הצלי לצד אחר ומבסים אותו עם עוד מתערובת הפלפלים. המשיכו לצלות את הבשר, והוציאו אותו מהתנור כל 10 דקות בערך כדי להפוך ולנגב, עד שמדחום קריאה מיידית שהוכנס למרכז הצלי קורא 145 מעלות F, בערך 50 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
מעבירים את הבשר למגש ונותנים לו לנוח לפחות 10 דקות, מגלגלים את החזיר כדי לספוג את המיצים הנפלטים שלו. מקררים את החזיר עד לשימוש. (אפשר גם לפרוס את החזיר ולהגיש חם בשלב זה.)
מורחים מעט איולי על פני הלחמים השטוחים ועורמים מעט בשר חזיר בצד אחד של כל אחד מהם. מעל פרמזן מגולח וחופן ארוגולה. מקפלים את הכריכים לשניים ועורמים אותם על מגש להגשה.