קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות28
מגזין

בישול איטי בקר ופטריות

בישול איטי בקר ופטריות
זה הביא לך את כלמתכונים. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-5 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 84%. מתכונים דומים: 365 ימים של בישול איטי: לבישול איטי בשר בקר ופטריות (עם מרכיב סודי), תבשיל בקר מבושל איטי עם פטריות, ו נזיד בשר מבושל איטי עם פטריות שיטאקה.

הוראות

1
מערבבים את בשר התבשיל, מרק פטריות, פטריות עם הנוזל שלהם, ומערבבים מרק בצל בסיר של סיר איטי.
מרכיבים שתצטרך
תערובת מרק בצל יבשתערובת מרק בצל יבש
מרק פטריותמרק פטריות
פטריותפטריות
תבשיל בשר בקרתבשיל בשר בקר
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
2
יוצקים יין אדום, אם תרצה. מתבלים עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
יין אדוםיין אדום
פלפלפלפל
3
מבשלים נמוך במשך 8 עד 10 שעות, או על גבוה במשך 4 עד 6 שעות.
4
בחצי השעה האחרונה של זמן הבישול, להביא את האורז והמים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז הוא מכרז, ואת הנוזל נספג, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב