בישול איטי בקר ופטריות
זה הביא לך את כלמתכונים. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-5 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 84%. מתכונים דומים: 365 ימים של בישול איטי: לבישול איטי בשר בקר ופטריות (עם מרכיב סודי), תבשיל בקר מבושל איטי עם פטריות, ו נזיד בשר מבושל איטי עם פטריות שיטאקה.
הוראות
מערבבים את בשר התבשיל, מרק פטריות, פטריות עם הנוזל שלהם, ומערבבים מרק בצל בסיר של סיר איטי.
יוצקים יין אדום, אם תרצה. מתבלים עם פלפל.
מבשלים נמוך במשך 8 עד 10 שעות, או על גבוה במשך 4 עד 6 שעות.
בחצי השעה האחרונה של זמן הבישול, להביא את האורז והמים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז הוא מכרז, ואת הנוזל נספג, 20 עד 25 דקות.