כריספי טורקיה קתי רול עם רוטב טבילה מנטה-ו-תאריך
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. גשו לסופר וקנו שמן קנולה, שום, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: רוטב טבילה מנטה ותאריך, לחמניות האביב פריך חזיר עם רוטב סויה זנגביל טבילה, ו לחמניות ברווז פריך עם רוטב טבילת רימון.
הוראות
במחבת גדולה, מחממים את 1 1/2 כפות שמן קנולה.
מוסיפים את הבצל, זנגביל ושום ומבשלים על אש מתונה, ערבוב כמה פעמים, עד הבצל הוא שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את אבקת קארי ואת amchoor ומבשלים, ערבוב, עד התבלינים להיות ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את רוטב ההודו והסויה ומבשלים, מפרידים את הבשר, עד שאין זכר לשרידים ורודים בטורקיה, כ -10 דקות. מערבבים את הבזיליקום ומיץ לימון ומתבלים במלח.
בסיר בינוני, חום 2 אינץ ' של שמן קנולה כדי 350 על חום גבוה בינוני.
להניח טורטייה על משטח עבודה כף 2 כפות של טורקיה מילוי על השליש התחתון של זה.
מגלגלים את הטורטייה סביב המילוי, מתקפלים בצדדים כמו שאתה מגלגל. לאבטח את הלחמניות עם 2 קיסמים. חזור כדי ליצור את הלחמניות הנותרות.
מטגנים את הלחמניות 3 או 4 בכל פעם, מסתובבים פעם אחת, עד משחימים ופריך, כ 4 דקות לכל אצווה.
הסר את הקיסמים ומגיש את הלחמניות עם רוטב טבילה מנטה-ו-תאריך.