כרישה וטארט גבינה
מנה אחת מכילה 229 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו חלמון ביצה, עירית, אגוז מוסקט, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו גבינת עיזים וטארט כרישה, טארט תפוחי אדמה, כרישה וגבינת עיזים, ו תרד, כרישה וטארט גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 204° (200C). קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף.
ממיסים את החמאה במחבת בינונית על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים את הכרישות, מכסים ומבשלים, מערבבים מדי פעם, במשך 15 דקות או עד למכרז. מגניב.
מערבבים את גבינת שמנת, פרמזן, שמנת, עירית, אגוז מוסקט יחד בקערה. מערבבים לתוך הכרישה ומתבלים עם מלח ופלפל.
על משטח עבודה מקומח קלות, רול 1 גיליון מאפה לתוך 12 9 ב (30 20 ס "מ) מלבן, ולאחר מכן לקצץ 1 ב (2.5 ס" מ) מהצד הקצר.
מניחים על תבנית אפייה מרופדת.
מורחים את המילוי על הבצק, משאירים גבול (2 ס " מ).
צחצח את הגבול עם החלמון השבור.
רול לקצץ את המאפה שנותר באותו גודל. מרכז מעל המילוי, ולאטום את הקצוות עם מזלג. להכניס למקרר במשך 10 דקות.
צחצח את החלק העליון עם חלמון הביצה. באמצעות קצה הסכין, לנקב כמה חריצים במרכז הטארט. ציון העליון בתבנית קריס קרוס.
אופים במשך 30 דקות, עד חום זהוב.
בואו מגניב במשך 10 דקות, ואז לחתוך ולהגיש.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;