קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בצל מוקרם ומרווה

בצל מוקרם ומרווה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו בצל מוקרם ומרווה. מתכון צמחוני זה משרת 10 . מנה אחת מכילה 220 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. אם יש לך חצי וחצי שמנת, מרווה, פטריות, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 35%, המנה הזו די גרועה. נסו תירס מוקרם עם מרווה מטוגנת, בצל מוקרם, ו בצל מוקרם השני (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקלף בצל לקצץ מעט בחלק העליון והתחתון. מרתיחים את הבצלים בעדינות במים מומלחים עד שהם רכים (כ-30 דקות).
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
מיםמים
2
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). חמאה אחת צלחת אפייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
3
קולים את הפטריות הפרוסות בחמאה או במרגרינה. מערבבים פנימה את הקמח. מערבבים פנימה את חצי וחצי או חלב, מלח, מרווה, 1/2 מקליפת הלימון וכל מיץ הלימון. מבשלים תוך ערבוב על אש בינונית עד שהרוטב מסמיך.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
מיץ לימוןמיץ לימון
קליפת לימוןקליפת לימון
חמאהחמאה
פטריותפטריות
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רוטברוטב
חלבחלב
מרווהמרווה
מלחמלח
4
מניחים את הבצלים המבושלים בתבנית האפייה המוכנה ויוצקים עליהם את רוטב הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
בצלבצל
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מפזרים את החלק העליון עם הפטרוזיליה הקצוצה, קליפת הלימון שנותרה ופפריקה לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
קליפת לימוןקליפת לימון
פפריקהפפריקה
פטרוזיליהפטרוזיליה