קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

כרישה ויניגרט

כרישה ויניגרט
מתכון כרישה ויניגרט יכול להתבצע בעוד כ-30 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 203 קלוריות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, פליאוליתית, ולטו אובו צמחוני דיאט. אם יש לכם חרדל דיז'ון, מלח כשר, חומץ יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו כרישה מאודה בויניגרט {Poireaux Vinaigrette}, כרישה בויניגרט, ו כרישה ויניגרט.

הוראות

1
מחממים סיר מים, מנקים את הכרישה: מביאים סיר גדול, רחב (12 אינץ'), חצי מלא מים מלוחים (2 כפיות מלח עבור 2 ליטרים של מים) לרתיחה. בזמן שהמים מתחממים, מנקים את הכרישה, שומרים עליהם שלמים.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
כדי לעשות זאת, תחילה לשטוף את כל לכלוך גלוי מן הכרישה. לאחר מכן, השתמש בקצה של סכין חדה כדי לחדור את הכרישה רק קצת מתחת לנקודה שבה פיר הכרישה נפתח לעלים נפרדים.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
חותכים את הכרישה מנקודה זו כל הדרך עד קצה העלים הירוקים, שמירה על כל הפיר.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
4
פתח את העלים, והנח את הכרישה מתחת למים זורמים כדי לנקות כל לכלוך או חול שעשויים להסתתר בין העלים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
5
חותכים את צמרות ירוק כהה, משאיר על סנטימטר או שניים (או שלושה אם אתה אוהב את הירוקים בטעם חזק יותר) על הפיר.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
6
חותכים את השורשים, חיתוך קרוב ככל האפשר לשורשים, כדי לעזור לשמור על הכרישה יחד בזמן שהוא מתבשל בשלב הבא. (עבור צעד אחר צעד חזותי, לראות איך לנקות כרישה.)
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
7
מבשלים את הכרישה במים מלוחים: ברגע שהמים רותחים, מניחים בזהירות את הכרישה המנוקה והכין למים.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
8
חזור לרתיחה והפחת את החום כדי לשמור על רתיחה. התחל טיימר ומבשל במשך 8 עד 10 דקות, או עד החלק העבה ביותר של כרישה עבה יכול בקלות להיות חדר עם קצה של סכין חדה.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
9
אם הכרישות שלך בעובי של ס " מ, הן צריכות להתחיל להפוך מירוק בהיר לירוק זית בסימן של 8 דקות. כרישה עבה אתה רוצה לבשל עוד קצת.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
10
מקום כרישה מבושל באמבט מים קרח: השתמש מלקחיים כדי להסיר בעדינות את הכרישה מן הסיר ולמקם לאמבט מים קרח כדי לעצור את הבישול.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
תן כרישה לנקז: 
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
12
הסר את הכרישה מהאמבט מים קרח ולתת להם לנקז. הדרך הטובה ביותר לתת להם לנקז הוא למקם אותם במחבת צלייה rimmed ולאחר מכן propping את המחבת בזווית כך המים יכולים לרוץ מתוך הכרישות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
13
תן להם לנקז במשך 10 דקות בערך בזמן שאתה עושה ויניגרט.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
14
הפוך את ויניגרט: 
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
15
מניחים את שמן הזית, החומץ, החרדל, המלח והפלפל, בצנצנת ומקציפים עד לתחליב היטב.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
16
Marinate כרישה בויניגרט: 
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
17
מניחים את הכרישה בתוך צלחת מעוטרת, ארוכה הגשה (תבשיל Pyrex יעבוד עבור זה גם כן).
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
18
טפטף קצת ויניגרט מעל הכרישה. בעדינות להפוך את כרישה מעל ולטפטף קצת יותר ויניגרט בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
19
מכסים בניילון נצמד ונותנים לכרישה להשרות בויניגרט לפחות 2 שעות, או עד 3 ימים. (צ ' יל אם במרינדה יותר מ 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
20
ככל שהם משרים יותר, כך הם הופכים לטעימים יותר ועדינים יותר.)
21
הכרישה צריכה להיות מוגשת בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
22
הצעה חלופית הגשה: לחתוך את כרישה במרינדה לרוחב למקטעים ארוכים 1 אינץ ' לשרת עם רצועות של פלפלים אדומים קלויים כי כבר marinating באותו ויניגרט.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ