כרישה ויניגרט
מתכון כרישה ויניגרט יכול להתבצע בעוד כ-30 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 203 קלוריות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, פליאוליתית, ולטו אובו צמחוני דיאט. אם יש לכם חרדל דיז'ון, מלח כשר, חומץ יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו כרישה מאודה בויניגרט {Poireaux Vinaigrette}, כרישה בויניגרט, ו כרישה ויניגרט.
הוראות
מחממים סיר מים, מנקים את הכרישה: מביאים סיר גדול, רחב (12 אינץ'), חצי מלא מים מלוחים (2 כפיות מלח עבור 2 ליטרים של מים) לרתיחה. בזמן שהמים מתחממים, מנקים את הכרישה, שומרים עליהם שלמים.
כדי לעשות זאת, תחילה לשטוף את כל לכלוך גלוי מן הכרישה. לאחר מכן, השתמש בקצה של סכין חדה כדי לחדור את הכרישה רק קצת מתחת לנקודה שבה פיר הכרישה נפתח לעלים נפרדים.
חותכים את הכרישה מנקודה זו כל הדרך עד קצה העלים הירוקים, שמירה על כל הפיר.
פתח את העלים, והנח את הכרישה מתחת למים זורמים כדי לנקות כל לכלוך או חול שעשויים להסתתר בין העלים.
חותכים את צמרות ירוק כהה, משאיר על סנטימטר או שניים (או שלושה אם אתה אוהב את הירוקים בטעם חזק יותר) על הפיר.
חותכים את השורשים, חיתוך קרוב ככל האפשר לשורשים, כדי לעזור לשמור על הכרישה יחד בזמן שהוא מתבשל בשלב הבא. (עבור צעד אחר צעד חזותי, לראות איך לנקות כרישה.)
מבשלים את הכרישה במים מלוחים: ברגע שהמים רותחים, מניחים בזהירות את הכרישה המנוקה והכין למים.
חזור לרתיחה והפחת את החום כדי לשמור על רתיחה. התחל טיימר ומבשל במשך 8 עד 10 דקות, או עד החלק העבה ביותר של כרישה עבה יכול בקלות להיות חדר עם קצה של סכין חדה.
אם הכרישות שלך בעובי של ס " מ, הן צריכות להתחיל להפוך מירוק בהיר לירוק זית בסימן של 8 דקות. כרישה עבה אתה רוצה לבשל עוד קצת.
מקום כרישה מבושל באמבט מים קרח: השתמש מלקחיים כדי להסיר בעדינות את הכרישה מן הסיר ולמקם לאמבט מים קרח כדי לעצור את הבישול.
הסר את הכרישה מהאמבט מים קרח ולתת להם לנקז. הדרך הטובה ביותר לתת להם לנקז הוא למקם אותם במחבת צלייה rimmed ולאחר מכן propping את המחבת בזווית כך המים יכולים לרוץ מתוך הכרישות.
תן להם לנקז במשך 10 דקות בערך בזמן שאתה עושה ויניגרט.
מניחים את שמן הזית, החומץ, החרדל, המלח והפלפל, בצנצנת ומקציפים עד לתחליב היטב.
מניחים את הכרישה בתוך צלחת מעוטרת, ארוכה הגשה (תבשיל Pyrex יעבוד עבור זה גם כן).
טפטף קצת ויניגרט מעל הכרישה. בעדינות להפוך את כרישה מעל ולטפטף קצת יותר ויניגרט בצד השני.
מכסים בניילון נצמד ונותנים לכרישה להשרות בויניגרט לפחות 2 שעות, או עד 3 ימים. (צ ' יל אם במרינדה יותר מ 2 שעות.
ככל שהם משרים יותר, כך הם הופכים לטעימים יותר ועדינים יותר.)
הכרישה צריכה להיות מוגשת בטמפרטורת החדר.
הצעה חלופית הגשה: לחתוך את כרישה במרינדה לרוחב למקטעים ארוכים 1 אינץ ' לשרת עם רצועות של פלפלים אדומים קלויים כי כבר marinating באותו ויניגרט.