כרישה, כרוב סבוי וריזוטו אגוז
המתכון כרישה, כרוב סבוי ריזוטו אגוז מוכן בערך 30 דקות. והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וטבעוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה 776 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה מ Go חלב חינם יש 3 אוהדים. אם יש לך כרוב סבוי, כרישה, שמן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. נסו ריזוטו כרוב סבוי, כרוב סבוי ומרק שורש סלרי עם קונפי כרישה, ו לפת לבנה שמנת וריזוטו כרישה עם כרישה צ'יפס ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת עמוקה, רחבה על אש נמוכה לשפוך 2 כפות שמן ולהוסיף את הבצל, שום כרישה. הזיעו בעדינות בלי לצבוע במשך חמש דקות.הפוך את מלאי הירקות ולשמור אותו במחבת מכוסה על אש נמוכה. שמירה על מלאי חם הוא אחד הגורמים החשובים להכנת ריזוטו טוב.
מוסיפים את האורז לירקות המתרככים, משלבים היטב ואז לשפוך את היין.
בואו היין להיספג על ידי האורז ואז להתחיל להוסיף את המניה מצקת בכל פעם, ערבוב ולתת את האורז לספוג את המניה. החום צריך להיות כזה כי התערובת מבעבעת בעדינות. כאשר אתה מוסיף את האחרון של המניה גם להוסיף את הכרוב.מערבבים היטב הוספת 2 כפות נוספות של שמן לפני ההגשה.