זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם אתה צריך 1 צ'ילה habanero, פלפל, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 16 שעות ו-30 דקות. , שהוא מוצק. נסו קאג'ה סין-קלוי, חזה הודו בריין עם ספייס ספרדי לשפשף ורוטב כתום חמוץ, ו כדורי חזיר וייטנאמים עם רוטב חם וחמוץ (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: La Caja סין
2
לטאטא יחד את המים, מלח, סוכר, ו peppercorns במיכל פלסטיק גדול במיוחד או גדול עד שרוב המלח והסוכר מומסים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
סוכר
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
מקציף
3
מניחים את כתף החזיר בתערובת, מוודאים שהיא שקועה לחלוטין, ומקררים לפחות 12 שעות ועד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזיר
4
הסר חזיר, לשטוף היטב עם מים קרים ואז לטפוח יבש. חזיר העונה עם כוסברה ותבלינים achiote.
מרכיבים שתצטרך
תיבול
עלי וגבעולי כוסברה
Annatto
מים
חזיר
5
הכן סין Caja על פי הוראות היצרן.
6
מניחים חזיר, צד העור למטה, בתיבה בזהירות למלא את המגש במלוא יכולתו עם פחם מואר. מבשלים 1 שעה, בזהירות לחשוף (תצטרך להגן על עצמך מפני החום) את סין Caja, ולהפוך את הבשר מעל. כאשר אתה מסובב את כתף החזיר, לעשות כמה חתכים קטנים בעור. מכסים את סין Caja, להוסיף פחם יותר לפי הצורך, ולהמשיך צלייה במשך 2 עד 2 1/2 יותר שעות. לא לחשוף עד חזיר נעשה. לחלופין, אתה יכול לצלות את החזיר; להתחיל על חום גבוה כדי לחרוך אותו ולאחר מכן להפחית את החום, לכסות, ולבשל עד מידה רצויה של doneness. אתה יכול גם להשתמש rotisserie.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזיר
בשר
חזיר
ציוד שתשתמש בו
גריל
7
כאשר בשר החזיר נעשה, להסיר אותו מסין Caja ולתת לנוח לפחות 15 דקות לפני חיתוך. פרוסה ומגישים עם רוטב הטבילה הכתום-Habanero החמוץ.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילה
צ ' ילי Habanero
כתום
חזיר
8
גריל חום גבוה. מביאים מיץ תפוזים ומיץ ליים לרתיחה בסיר בינוני לא תגובתי על הסורגים של הגריל ומבשלים עד מופחת על 2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזים
מיץ ליים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
גריל
9
בואו להתקרר מעט.
10
להעביר את התערובת לבלנדר ולהוסיף את הבצל, שום, habanero, חומץ, ודבש להתמזג עד חלקה. עם המנוע פועל, לאט להוסיף את השמן להתמזג עד emulsified. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.