קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות68
מגזין

כתף חזיר צלויה איטית

כתף חזיר צלויה איטית
כתף חזיר צלויה איטית היא מנה עיקרית המגישה 6. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, הפליאוליתית, ואת המתכון הראשוני יש 509 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שיני שום, ציר עוף, כתף חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: כתף חזיר צלויה איטית, כתף חזיר ארומטית צלויה איטית, ו כתף חזיר צלויה איטית עם שומר וכתום.

הוראות

1
תנור חום ל 230C / מאוורר 210C / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
באמצעות מרגמה ועלי, לרסק את השום עם הצ ' ילי וכמה מלח ופלפל. חורים דקירה בכל צד הבשר, ואז לשפשף את תערובת הצ ' ילי לתוך הבשר, דוחף אותו לתוך החורים וכל פערים בין השרירים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
3
מניחים את הכתף על מתלה בדיל צלייה, ואז צולים במשך 30 דקות או עד שהעור מתחיל להתפצח, שלפוחית וחום.
4
יוצקים מעל חצי מיץ לימון ו 2 כף של השמן. להפחית את החום 180C / מאוורר 160c / גז 3, ולאחר מכן להשאיר את הבשר לצלות במשך כ 2 שעות. הכתף מוכנה כאשר היא רכה לחלוטין מתחת לעור הפריך. אתה יכול להגיד על ידי דרבון זה עם מזלג צלייה הבשר צריך להיות רך ולתת דרך. הניחו את הבשר בצד למנוחה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
בעוד הבשר נח, לעשות את הרוטב. להטות את כל השומן מתוך הפח קלייה, ואז למקם את הפח מעל להבה נמוכה. עצה בשאר מיץ לימון, ולאחר מכן לרחוש, גירוד כל חתיכות דביקות מהתחתית עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6
יוצקים את המניה, ואז מביאים הכל לרתיחה. מסננים את הרוטב דרך מסננת לסיר קטן, מוסיפים את עלי אורגנו, ואז מבשלים לרגע.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
מגישים לכל אדם חלק עור פריך ובשר לחתוך מחלקים שונים של הכתף.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
מגישים עם מנות בצד, לראות מתכונים להלן, וכמה תפוחי אדמה חדשים חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה שטוחה קצוצה או עירית קצוצה, לקישוט2 כפות פטרוזיליה שטוחה קצוצה או עירית קצוצה, לקישוט