כתף חזיר צלויה ליים וצ'ילה
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, ומנה עיקרית 30? כתף חזיר צלויה לימון וצ'ילה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 52 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 539 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מיץ תפוזים, גרידת ליים, זרעי כמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 13 שעות ו-40 דקות. נסו טאקו כתף חזיר מטוגן בצ'ילה, כתף חזיר צלויה, ו כתף חזיר צלויה בשום (מתכונים דומים).
הוראות
דופק את השום, בצל ירוק, כוסברה, צ 'יפוטלה צ' ילה, כמון, 2 כפות מלח, ו 1 כפית פלפל במעבד מזון או מיני-מסוק כדי להפוך את הדבק עבה. אם הקצב לא לקצץ את כובע השומן על כתף החזיר, לקצץ את כל אבל שכבה דקה של שומן. לעשות חתכים עמוקים עם סכין חיתוך, במרווחים של 2 אינץ', בכל רחבי הבשר. לשפשף את תערובת שום ותבלינים לתוך ועל כל הבשר.
מערבבים את גרידת הסיד ומיץ, מיץ תפוזים, רוטב אדובו, שמן זית וקינמון בפלדת אל חלד לא מגיבה או בקערת זכוכית.
מוסיפים את הבשר, מכסים בחוזקה בניילון נצמד, מוודאים שהבשר שקוע. מקררים לפחות 8 שעות או למעלה 2 ימים. להביא לטמפרטורת החדר על 1 שעה לפני צלייה.
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
שים את החזיר, בצד השמן למעלה, בתנור הולנדי גדול. צלוי הבשר, חשוף, במשך 30 דקות.
מוסיפים את המרינדה לסיר ומכסים עם המכסה. מנמיכים את הטמפרטורה ל 350 מעלות F וצולים במשך 2 שעות יותר. לחשוף ולהמשיך לבשל, לצלות מדי פעם, עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך רושמי הבשר 190 מעלות F והבשר הוא חום משובץ עשיר, 1 1/2 עד 2 שעות יותר. מניחים בצד על קרש חיתוך לנוח במשך 20 דקות לפני חיתוך.
עבור הרוטב: מסננים את טפטוף המחבת דרך מסננת רשת דקה לתוך מפריד רוטב ולהשליך את כל השומן העודף. בסיר קטן, מערבבים את טיפות המחבת עם 1/2 כוס מים ומביאים לרתיחה נמרצת. חותכים את הבשר ומגישים עם טפטוף מחבת.