קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות47
מגזין

כתף חזיר צלויה ליים וצ'ילה

כתף חזיר צלויה ליים וצ'ילה
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, ומנה עיקרית 30? כתף חזיר צלויה לימון וצ'ילה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 52 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 539 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מיץ תפוזים, גרידת ליים, זרעי כמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 13 שעות ו-40 דקות. נסו טאקו כתף חזיר מטוגן בצ'ילה, כתף חזיר צלויה, ו כתף חזיר צלויה בשום (מתכונים דומים).

הוראות

1
דופק את השום, בצל ירוק, כוסברה, צ 'יפוטלה צ' ילה, כמון, 2 כפות מלח, ו 1 כפית פלפל במעבד מזון או מיני-מסוק כדי להפוך את הדבק עבה. אם הקצב לא לקצץ את כובע השומן על כתף החזיר, לקצץ את כל אבל שכבה דקה של שומן. לעשות חתכים עמוקים עם סכין חיתוך, במרווחים של 2 אינץ', בכל רחבי הבשר. לשפשף את תערובת שום ותבלינים לתוך ועל כל הבשר.
מרכיבים שתצטרך
שמן פלפלשמן פלפל
כתף חזירכתף חזיר
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(צינור גדול)(צינור גדול)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
מערבבים את גרידת הסיד ומיץ, מיץ תפוזים, רוטב אדובו, שמן זית וקינמון בפלדת אל חלד לא מגיבה או בקערת זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
טורטיות תירס חמות או אורז לבן, להגשהטורטיות תירס חמות או אורז לבן, להגשה
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מוסיפים את הבשר, מכסים בחוזקה בניילון נצמד, מוודאים שהבשר שקוע. מקררים לפחות 8 שעות או למעלה 2 ימים. להביא לטמפרטורת החדר על 1 שעה לפני צלייה.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
4
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
שים את החזיר, בצד השמן למעלה, בתנור הולנדי גדול. צלוי הבשר, חשוף, במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
6
מוסיפים את המרינדה לסיר ומכסים עם המכסה. מנמיכים את הטמפרטורה ל 350 מעלות F וצולים במשך 2 שעות יותר. לחשוף ולהמשיך לבשל, לצלות מדי פעם, עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך רושמי הבשר 190 מעלות F והבשר הוא חום משובץ עשיר, 1 1/2 עד 2 שעות יותר. מניחים בצד על קרש חיתוך לנוח במשך 20 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
עבור הרוטב: מסננים את טפטוף המחבת דרך מסננת רשת דקה לתוך מפריד רוטב ולהשליך את כל השומן העודף. בסיר קטן, מערבבים את טיפות המחבת עם 1/2 כוס מים ומביאים לרתיחה נמרצת. חותכים את הבשר ומגישים עם טפטוף מחבת.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות