כתף עגל מטוגנת עם גרמולטה וסלט עגבניות-זית
כתף עגל מטוגנת עם גרימולטן וסלט עגבניות זית יכול להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 635 קלוריות, 84 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך שמן זית, רוזמרין, בשר עגל כתף קלוד צלוי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במלח הכשר גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גרנולן מתוק מלוח ויוגורט קוקוס {Sugar Rush Gift Edition # 4} כקינוח. וזה מצוין. מתכונים דומים: כתף חזיר מטוגנת עגבניות וזיתים, עגל מטוגן עם גרמולטה, ו כתף עגל מטוגנת עם ירקות אביביים.
הוראות
מניחים עגל על משטח העבודה; פתוח שטוח כמו ספר.
מפזרים את המשטח העליון באופן שווה עם מלח גס, פלפל שחור טחון טרי, ותבלינים גרמולטה שמורות.
מגלגלים עגל. לקשור עם חוט מטבח כל 1 1/2 אינץ ' כדי להחזיק צורה.
מפזרים מחוץ לצלי עם מלח ופלפל גס.
מניחים עגל על משטח העבודה; פתוח שטוח כמו ספר.
מפזרים את המשטח העליון באופן שווה עם מלח גס, פלפל שחור טחון טרי, ותבלינים גרמולטה שמורות.
מגלגלים עגל. לקשור עם חוט מטבח כל 1 1/2 אינץ ' כדי להחזיק צורה.
מפזרים מחוץ לצלי עם מלח ופלפל גס.
חום 2 כפות שמן בסיר גדול כבד ovenproof מעל חום גבוה.
מוסיפים עגל וחום מכל הצדדים, מסתובבים עם 2 כפיות עץ, 15 עד 18 דקות.
מעבירים עגל לתבנית אפייה קטנה.
מוסיפים 1 כף הנותרים שמן לאותו סיר.
מוסיפים בצל, גזר וסלרי; מטגנים עד שמתחילים לרכך, כ -5 דקות.
מוסיפים יין; מרתיחים 3 דקות, משפשפים חתיכות.
מוסיפים מרק, עגבניות, שום ורוזמרין. החזר את הרוטב לרתיחה. להחזיר עגל לסיר.
מפזרים זיתים סביב עגל. כיסוי; העברה לתנור.
עגל צלוי עד רך מאוד, פונה עם כפיות עץ כל 30 עד 40 דקות, על 2 1/2 שעות בסך הכל. עגל קר, חשוף, ברוטב בסיר, 2 שעות. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. צמרמורת עד קר, ואז לכסות ולשמור מקורר.
כפית את כל שומן מפני השטח של רוטב.
חותכים חציית עגל לפרוסות בעובי 1/2 עד 3/4 אינץ', מסירים את החוט. חופפים פרוסות עגל ב 13 x 9 x 2 אינץ צלחת אפייה זכוכית.
רוטב Rewarm בסיר על אש נמוכה. כפית את כל שומן נוסף מפני השטח. מרתיחים רוטב עד מופחת 4 כוסות, על 12 דקות.
להעביר 1 מוצקים כוס מן הרוטב (ללא זיתים) כדי בלנדר פירה. להחזיר מחית לרוטב. רוטב העונה עם מלח גס ופלפל. רוטב כפית על עגל. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסה צלחת עם נייר כסף וצינה. לחמם מחדש, מכוסה, ב 350°f תנור 20 עד 30 דקות.
מפזרים עגל עם שמורות 1/4 כוס גרמולטה ומגישים.