קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות8
ציון בריאות60
מגזין

כתף עגל מטוגנת עם גרמולטה וסלט עגבניות-זית

כתף עגל מטוגנת עם גרמולטה וסלט עגבניות-זית
כתף עגל מטוגנת עם גרימולטן וסלט עגבניות זית יכול להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 635 קלוריות, 84 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך שמן זית, רוזמרין, בשר עגל כתף קלוד צלוי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במלח הכשר גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גרנולן מתוק מלוח ויוגורט קוקוס {Sugar Rush Gift Edition # 4} כקינוח. וזה מצוין. מתכונים דומים: כתף חזיר מטוגנת עגבניות וזיתים, עגל מטוגן עם גרמולטה, ו כתף עגל מטוגנת עם ירקות אביביים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים עגל על משטח העבודה; פתוח שטוח כמו ספר.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
3
מפזרים את המשטח העליון באופן שווה עם מלח גס, פלפל שחור טחון טרי, ותבלינים גרמולטה שמורות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
מלח גסמלח גס
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
4
מגלגלים עגל. לקשור עם חוט מטבח כל 1 1/2 אינץ ' כדי להחזיק צורה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
5
מפזרים מחוץ לצלי עם מלח ופלפל גס.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים עגל על משטח העבודה; פתוח שטוח כמו ספר.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
3
מפזרים את המשטח העליון באופן שווה עם מלח גס, פלפל שחור טחון טרי, ותבלינים גרמולטה שמורות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
מלח גסמלח גס
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
4
מגלגלים עגל. לקשור עם חוט מטבח כל 1 1/2 אינץ ' כדי להחזיק צורה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
5
מפזרים מחוץ לצלי עם מלח ופלפל גס.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
6
חום 2 כפות שמן בסיר גדול כבד ovenproof מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מוסיפים עגל וחום מכל הצדדים, מסתובבים עם 2 כפיות עץ, 15 עד 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
8
מעבירים עגל לתבנית אפייה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
להפחית חום בינוני.
10
מוסיפים 1 כף הנותרים שמן לאותו סיר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
11
מוסיפים בצל, גזר וסלרי; מטגנים עד שמתחילים לרכך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
12
מוסיפים יין; מרתיחים 3 דקות, משפשפים חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
13
מוסיפים מרק, עגבניות, שום ורוזמרין. החזר את הרוטב לרתיחה. להחזיר עגל לסיר.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
14
מפזרים זיתים סביב עגל. כיסוי; העברה לתנור.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
עגל צלוי עד רך מאוד, פונה עם כפיות עץ כל 30 עד 40 דקות, על 2 1/2 שעות בסך הכל. עגל קר, חשוף, ברוטב בסיר, 2 שעות. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. צמרמורת עד קר, ואז לכסות ולשמור מקורר.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
16
כפית את כל שומן מפני השטח של רוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
17
מעבירים עגל למשטח עבודה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
18
חותכים חציית עגל לפרוסות בעובי 1/2 עד 3/4 אינץ', מסירים את החוט. חופפים פרוסות עגל ב 13 x 9 x 2 אינץ צלחת אפייה זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
19
רוטב Rewarm בסיר על אש נמוכה. כפית את כל שומן נוסף מפני השטח. מרתיחים רוטב עד מופחת 4 כוסות, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
20
להעביר 1 מוצקים כוס מן הרוטב (ללא זיתים) כדי בלנדר פירה. להחזיר מחית לרוטב. רוטב העונה עם מלח גס ופלפל. רוטב כפית על עגל. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסה צלחת עם נייר כסף וצינה. לחמם מחדש, מכוסה, ב 350°f תנור 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
21
מפזרים עגל עם שמורות 1/4 כוס גרמולטה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)