כתף עגל מטוגנת עם ירקות אביביים
כתף עגל צלויה עם ירקות האביב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 1 . מנה זו מכילה כ 298 גרם חלבון 105 גרם של שומן, וסך הכל 2525 קלוריות. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. אם יש לך שאלוט, שמיר, מלאי בשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו כתף כבש מטוגנת בירקות אביביים, עשבי תיבול ירוקים ויין לבן, שום-שפשף כתף חזיר עם ירקות האביב, ו כתף כבש מטוגנת עם ירקות שורש (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים את גבינת העז עם עלי הסלרי, מיורן ורוזמרין ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים את כתף העגל על משטח עבודה, מכופתרים בצד, ומתבלים במלח ופלפל.
מורחים את תערובת גבינת עיזים על הבשר, ואז מגלגלים אותו ולקשור במרווחים של 1 אינץ ' עם מיתר מטבח. מתבלים במלח ופלפל.
בתוך תבשיל גדול, אמייל יצוק ברזל, מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את צלי העגל ומבשלים על חום גבוה בינוני, מסתובבים, עד להשחמה בכל רחבי, על 10 דקות.
מוסיפים את שאלוט, גזר וסלרי למחבת ומבשלים על אש נמוכה עד מתרכך, כ 5 דקות.
מוסיפים את היין ומבשלים עד סירופ, כ -10 דקות. החזירו את צלי העגל לתבשיל.
מוסיפים את מלאי הבשר, עלה דפנה ושום ומביאים לרתיחה.
מכסים את התבשיל ומטגנים את העגל בתנור עד למכרז למשך 2 1/2 עד 3 שעות, מסתובבים פעם או פעמיים.
להעביר את העגל ללוח גילוף ולכסות באופן רופף עם נייר. מסננים את נוזל הבישול לסיר וכף את השומן. מרתיחים את הנוזל עד מופחת 2 כוסות, על 15 דקות. מערבבים את הפטרוזיליה, טרגון ושמיר ומתבלים במלח ופלפל.
הסר את המיתרים מן הצלי ולפרוס אותו 3/4 אינץ ' עבה.
מגישים עם jus וירקות האביב עם בצל כבוש.