קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות23
מגזין

כתר צלוי עם רוטב שאור

כתר צלוי עם רוטב שאור
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-50 דקות. אם יש לכם נקניקיות, קרוטונים שאור, marjoram, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תערובת תיבול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דלעת ספייס קרם ביסקוויטים כקינוח. עם כפית ציון של 80% המנה הזאת מעולה. נסו צלי כתר עם רוטב משמש, צלי כתר של חזיר, ו צלי כתר של חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
במחבת nonstick גדולה, לטגן את הנקניקיות עד השחמה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את מרק פטריות בצל, מרק ירקות ומרק פטריות זהוב. מערבבים את הקורנית, מרג ' ורם, פטרוזיליה וקרוטונים. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1/2 כוס צנוברים, קלויים1/2 כוס צנוברים, קלויים
מרק פטריותמרק פטריות
קרוטוניםקרוטונים
מרז ' ורםמרז ' ורם
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4
הסר את הצלי מהתנור כ 45 דקות לפני שהוא נעשה. למלא את החלל עם רוטב שאור. החזירו את הצלי לתנור ובישלו במשך 45 הדקות הנותרות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
להעביר את צלי הכתר לצלחת ולהחליף את הנייר עם סלסולים נייר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1
במחבת צלייה רדודה, לשלב את רוטב ווסטרשייר, תערובת מרינדה פלפל ירוק, ותערובת תיבול עשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
תערובת מרינדהתערובת מרינדה
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2
מניחים את צלי הכתר למחבת, עצם בסופו של דבר. לעטוף את העצם מסתיים בנייר אלומיניום כדי למנוע מהם בראונינג מהר מדי. באמצעות מברשת מאפה או כף, מעיל את כל משטח הבשר עם תערובת הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
מברשת מאפהמברשת מאפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
להעביר את המחבת לתנור וצלי נחשף במשך 20 עד 25 דקות לקילו של בשר, על 2 1/2 עד 3 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף