קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות23
מגזין

כתר צלוי עם רוטב שאור

כתר צלוי עם רוטב שאור
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-50 דקות. אם יש לכם נקניקיות, קרוטונים שאור, marjoram, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תערובת תיבול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דלעת ספייס קרם ביסקוויטים כקינוח. עם כפית ציון של 80% המנה הזאת מעולה. נסו צלי כתר עם רוטב משמש, צלי כתר של חזיר, ו צלי כתר של חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
במחבת nonstick גדולה, לטגן את הנקניקיות עד השחמה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את מרק פטריות בצל, מרק ירקות ומרק פטריות זהוב. מערבבים את הקורנית, מרג ' ורם, פטרוזיליה וקרוטונים. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 כוס צנוברים, קלויים1/2 כוס צנוברים, קלויים
מרק פטריותמרק פטריות
קרוטוניםקרוטונים
מרז ' ורםמרז ' ורם
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4
הסר את הצלי מהתנור כ 45 דקות לפני שהוא נעשה. למלא את החלל עם רוטב שאור. החזירו את הצלי לתנור ובישלו במשך 45 הדקות הנותרות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
להעביר את צלי הכתר לצלחת ולהחליף את הנייר עם סלסולים נייר.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
1
במחבת צלייה רדודה, לשלב את רוטב ווסטרשייר, תערובת מרינדה פלפל ירוק, ותערובת תיבול עשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
תערובת מרינדהתערובת מרינדה
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2
מניחים את צלי הכתר למחבת, עצם בסופו של דבר. לעטוף את העצם מסתיים בנייר אלומיניום כדי למנוע מהם בראונינג מהר מדי. באמצעות מברשת מאפה או כף, מעיל את כל משטח הבשר עם תערובת הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
מברשת מאפהמברשת מאפה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
להעביר את המחבת לתנור וצלי נחשף במשך 20 עד 25 דקות לקילו של בשר, על 2 1/2 עד 3 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי