קושירגיל
מוכן ב16 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

לא חסר בשפמנון השחור

לא חסר בשפמנון השחור
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית פסקטריאנית? לא חסר על שפמנון Blackenin ' יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 30 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 327 קלוריות. אם יש לך מלח ים, חמאה, שמן canolan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-82 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 16 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 86%. מתכונים דומים: שפמנון Courtbouillon, עוגות שפמנון, ו כריך שפמנון.

הוראות

1
על צלחת, מערבבים יחד את הפפריקה, קאיין, טימין, אבקת צ ' ילי, אבקת שום, כמון, מלח ופלפל לתערובת התבלינים המושחרת. לדלות את פילה שפמנון בתערובת התבלינים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שחור תבליןשחור תבלין
פילה שפמנוןפילה שפמנון
מלח ופלפלמלח ופלפל
אבקת שוםאבקת שום
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
פפריקהפפריקה
כמוןכמון
טימיןטימין
2
מחממים מחבת טיגון ברזל יצוק גדולה או מחבת לטגן על חום גבוה עד שהוא "חם לבן".
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים שמן למחבת. כאשר השמן מתחיל לעשן מעט, מוסיפים פילה שפמנון ומבשלים בכל צד, על 2 עד 3 דקות. מבשלים בקבוצות, במידת הצורך, ומעבירים פילה מבושל לתנור f שחומם מראש 200 מעלות בעת בישול הפילה שנותר.
מרכיבים שתצטרך
פילה שפמנוןפילה שפמנון
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
4
כדי לשרת, העליון כל פילה עם 1/2 כף חמאה ומגישים עם פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
חמאהחמאה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו